Konut Haberleri
16 Nis 2018 13:02 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:46

Heran İstanbul projesi satışa sunuldu

Destek Group tarafından projelendirilen ‘Heran İstanbul’ projesi lansmanla birlikte satışa sunuldu.

Heran İstanbul projesi satışa sunuldu
Destek Group, İstanbul’daki ilk projesi “Heran İstanbul’u Four Seasons at the Bosphorus Hotel’de düzenlediği basın toplantısıyla lanse etti. Destek Group, Panoramik deniz ve adalar manzarasına sahip daireleri lansman döneminde özel 269 bin TL’den başlayan fiyatlarla yatırımcılara sunuyor. İstanbul Kartal’da yükselen ve konut alıcılarına deniz ve adalar manzarasıyla ayrıcalıklı bir yaşam sunan Destek Group, her ayrıntısını titizlikle geliştirdiği ‘Heran İstanbul’ projesinde yatırımcılarına huzurlu bir yaşam vadediyor.

Yüksek yatırım potansiyeli

‘Her an mutluluk’ mottosuyla hayata geçirilen proje, lüks anlayışına getireceği yeniliklerle yatırımcı nezdinde fark oluşturacak. Yüksek yatırım potansiyeline sahip Heran İstanbul projesinde 1+1 daireler lansman dönemine özel 269 bin TL’den başlangıç gösteriyor. İstanbul’un en hızlı gelişen ve dönüşen bölgesi Kartal’da, 4 blok halinde yükselen ‘Heran İstanbul’da 318 konut, 20 cadde mağazası yer alıyor.

Zengin sosyal donatılar

Lüks ve konforlu detaylara sahip projede; 1+1, 2+1, 3+1, 3+1 dubleks ve loft daire seçenekleri yer alıyor. ‘Heran İstanbul’da daireler 72 metrekare ile 178 metrekare arasında değişiklik gösteriyor. Estetik tasarımı ile öne çıkan ‘Heran İstanbul’da zengin sosyal donatı alanları konut alıcılarına sunuluyor. 63.210 metrekarelik inşaat alanı üzerine konumlan projede; kapalı yüzme havuzu, spor salonu, yürüyüş yolları, koşu parkuru ve 477 araçlık kapalı otopark yer alıyor. ‘Heran İstanbul’da ayrıca, tüm ihtiyaçların karşılanabileceği mağazalar site sakinlerine sadece bir asansör uzaklığında bulunuyor.

Avantajlı lokasyon

Anadolu Yakası’nın yeni iş ve yaşam merkezi haline gelen Kartal’ın son projesi ‘Heran İstanbul’, lokasyonuyla da avantaj sağlıyor. Yüksek Hızlı Tren İstasyonu’na, resmi kurumlara ve Pendik Marina’ya yakın bir noktada bulunan proje; E-5 Otoyoluna 1,5 kilometre, Kartal-Kadıköy Metro hattına 1 kilometre, Sabiha Gökçen Havalimanına ise 7 kilometre mesafede yer alıyor. İnşaat çalışmalarının devam ettiği Heran İstanbul’da yaşam Aralık 2019’da planlanıyor.