Ekonomi
06 Mar 2017 09:47 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:02

Hepsiburada.com 500 kişiyi işe alacak

Son zamanlarda yaptığı yatırımlarla yüzde 30 büyüyüne Hepsiburda.com 2017 yılında 500 kişiye istihdam sağlayacak.

Hepsiburada.com 500 kişiyi işe alacak
Gelişen teklonoji sayesinde hayatımıza birçok yenilik merhaba derken bunların en önemlisi de  interner alışverişleri yani e-ticaret oldu...

Günümüzde aradığımız herşeyi bulabildiğimiz ve bir tıkla kapımıza kadar getirebildiğimiz internet siteleri her geçen gün artıyor...

Bu sitelerin en büyükleri arasında yer alan Hepsiburada.com ise son yıılarda yaptığı yatırımlarla yüzde 30 büyüdü. Şirket, büyümeyle birlikte ihtiyaçlara daha kısa sürede cevap verebilmek için 500 kişiye istihdam sağlayacak.

Ağırlıklı olarak dijital platform ve teknoloji alanında uzman ya da uzmanlaşmak isteyen yetenekleri bünyesine katmaya hazırlanan Hepsiburada, yurtdışında teknoloji şirketlerinde çalışmakta olan genç yetenekleri kazanmaya dönük bir insan kaynakları politikası uyguluyor. Şirket, bu yolla Türkiye’de dijital platform ve teknoloji alanında bir yetenek havuzu oluşmasına da öncülük etmeyi amaçlıyor.

KOBİ'ye ''Yeni Ekonomi''

Hepsiburada’nın 2016 yılında hayata geçirdiği “Pazar Yeri” platformu, 7 bin KOBİ ve büyük işletmeyi milyonlarca potansiyel müşteri ile buluşturuyor. Dijital ekonominin yarattığı yeni iş modellerine önemli bir örnek teşkil eden bu platform sayesinde, Türkiye’nin dört bir yanından binlerce işletme Hepsiburada’da kira ödemeksizin dükkan açabiliyor, ürünlerini hepsiburada’nın sağladığı avantajlarla pazarlama imkanına sahip oluyor. Türkiye genelinde girişimciliği teşvik eden bu modelin 2017 yılında KOBİ’ler için 2 milyar TL değerinde bir “Yeni Ekonomi” sağlaması bekleniyor.