Konut Haberleri
23 Şub 2017 16:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:01

Hatay'da 5.5 milyon liraya inşaat işi!

Hatay'da işyeri merkezi kompleksi inşaat işi ihaleye çıkıyor...

Hatay'da 5.5 milyon liraya inşaat işi!
Hatay Reyhanlı'da Hatay Reyhanlı Belediye Başkanlığı tarafından İşyeri Merkezi Kompleksi inşaatı yaptırılacak. Kat karşılığı yaptırılacak inşaatın ihalesi 8 Mart'ta gerçekleştirilecek. Toplam bedeli 5 milyon 574 bin lira olarak belirlendi.

İHALE DETAYLARI

KAT KARŞILIĞI HİSSELİ OLARAK İŞYERİ MERKEZİ KOMPLEKSİ İNŞAATI YAPTIRILACAK

Hatay Reyhanlı Belediye Başkanlığından:

1 - 2886 sayılı Devlet İhale Kanununun 35-a maddesi gereği kapalı teklif (artırma) usulü ile HATAY İli, Reyhanlı İlçesi Mustafa Kemal Mahallesi hudutları içerisinde bulunan, mülkiyeti Reyhanlı Belediyesine ait aşağıda İmar ve inşaat durumları belirtilen taşınmaz üzerine standartlarına uygun olarak idaremizce hazırlatılan avan projesi ve ihale şartnamesi, sözleşme ve eki teknik şartnamelerde belirtilen şartlara göre, kat karşılığı hisseli olarak İşyeri Merkezi Kompleksi inşaatı yaptırılacaktır.
2 - Taşınmazın Özellikleri   :
İli /İlçesi                              :  HATAY/Reyhanlı
Mahalle                               :  Mustafa Kemal
Cinsi                                    :  Arsa
Parsel nosu                          :  125 Ada 1 Parsel
Arsa Alanı                           :  13.387.41.m2.
İmar durumu                       :  Ticari Alan
Hisse durumu                      :  Tamamı Belediye Mülkiyetinde.
3 - İşin tahmini bedeli          :  Arsa Payı Hariç, inşaat yapım maliyeti 5.574.716,00.-(beşmilyonbeşyüzyetmişdörtbinyediyüzonaltı) TL’sıdır.
4 - İhale Tarih ve Saati        :  08.03.2017 Çarşamba günü saat 14.30’da Belediye Encümen Salonunda, Belediye Encümeni huzurunda yapılacaktır.
5 - İsteklilerde aranan Şartlar ve Belgeler:
İstekliler, İhaleye Katılmak için Örneğine uygun teklif mektubu ile birlikte;
a) İkametgâh belgesi,
b) Türkiye’de tebligat için adres beyanı vermesi. (Beyanda telefon, faks varsa e-mail bilgileri de yazılacaktır)
c) Mevzuatı gereği kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odası veya ilgili meslek odası belgesi;
1) Gerçek kişi olması halinde, kayıtlı olduğu ticaret ve/veya sanayi odasından ya da esnaf ve sanatkârlar odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgili mevzuatı gereği kayıtlı bulunduğu ticaret ve/veya sanayi odasından, ilk ilan veya ihale tarihinin içinde bulunduğu yılda alınmış, tüzel kişiliğin odaya kayıtlı olduğunu gösterir belge,
3) İhaleye iş ortaklığı olarak teklif verilmesi halinde; İş ortaklığının her bir ortağı tarafından c maddesinin (1) ve (2) bentlerinde yer alan belgeleri ayrı ayrı sunulması zorunludur.
d) Teklif vermeye yetkili olduğunu gösteren imza beyannamesi veya imza sirküleri;
1) Gerçek kişi olması halinde, noter tasdikli imza beyannamesi,
2) Tüzel kişi olması halinde, ilgisine göre tüzel kişiliğin ortakları, üyeleri veya kurucuları ile tüzel kişiliğin yönetimindeki görevlileri belirten son durumu gösterir Ticaret Sicil Gazetesi, bu bilgilerin tamamının bir Ticaret Sicil Gazetesinde bulunmaması halinde, bu bilgilerin tümünü göstermek üzere ilgili Ticaret Sicil Gazeteleri veya bu hususları gösteren belgeler ile tüzel kişiliğin noter tasdikli imza sirküleri,
3) İsteklinin ortak girişim olması halinde, İdari Şartnamede ekinde belirtilen ve örneğine uygun iş ortaklığı beyannamesi ile ortaklarca imzalı iş ortaklığı sözleşmesi vermesi,
e) Vekaleten ihaleye katılma halinde, vekil adına düzenlenmiş ihaleye katılmaya ilişkin noter onaylı vekaletname ile vekilin noter tasdikli imza beyannamesi,
f) İşin keşif bedelinin %3’ü oranında 167.250,00.-(Yüzatmışyedibinikiyüzelli) TL. tutarında geçici teminat vermesi,
g) Noter onaylı teknik personel taahhütnamesi.
Müteahhit işin başından sonuna İdari şartnamedeki listede yazılı teknik elemanları şartnameye uygun olarak iş başında hazır bulunduracağına dair noterlikçe düzenlenmiş taahhütnameyi vereceklerdir.
h) Noter onaylı yapı araçları taahhütnamesi.
Müteahhit işin başından sonuna kadar İdari şartnamedeki listede yazılı yapı araçlarını şartnameye uygun olarak iş sırasında devamlı hazır bulunduracağına dair noterlikçe düzenlenmiş taahhütnameyi vereceklerdir.
i) Son ilan tarihi itibariyle Belediyeden, İlgili Sosyal Güvenlik Kurumu ve Vergi Dairesinden alınmış Belediye borcu ile Prim ve Vergi borcu bulunmadığına dair belge,
j) 2886 sayılı kanuna göre cezalı olmadığına dair taahhütname,
k) İhale şartnamesi ve eklerinin satın alındığına dair belge,
l) İşin Yapılacağı yerin görüldüğüne ilişkin Yer Görme Belgesi,
6 - Kat Karşılığı İnşaat Yaptırılması adı ile yapılacak ihalede, inşaatın brüt inşaat alanı üzerinden idari şartnamede ve sözleşme tasarısında belirtilen esaslar üzerinden asgari %35’inin (yüzde otuz beş) İdareye verilmek üzere, artırım yapılması sureti ile ihale edilecektir.
7 - İhale Şartnamesi ile diğer dokümanlar Reyhanlı Belediyesi İdari ve Mali Hizmetler Müdürlüğünde mesai saatleri içerisinde ücretsiz görülebilir.
8 - İhaleye katılabilmek için verilecek teklif zarfları, şekli ve içerikleri idari şartnamede belirtildiği gibi hazırlanarak verilecektir.
9 - İhale için verilecek teklif mektubunda belirtilecek meblağ, rakam ve yazı ile okunaklı bir şekilde, (Silinti, kazıntı olmayacak) yazılacaktır.
10 - İş bu ihale ilanı genel bilgi niteliğinde olup, kat karşılığı inşaat yaptırılması işinde İhale Şartnamelerine ait hükümler uygulanacaktır.
11 - İstekliler, istenilen belgelerle birlikte teklif mektuplarını en geç ihale günü olan 08.03.2017 tarihi, saat 12.00’ye kadar ihalenin yapılacağı Reyhanlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğüne sıra numaralı alındılar karşılığında verilmesi şarttır. Postada meydana gelecek gecikmeler kabul edilmez.
12 - Bu İşin Şartnamesi ve ihale dokümanları 500,00.-(BEŞYÜZ) TL.’sı bedel karşılığında ihale tarihinden en geç ihale tarihi saat 12:00’ye kadar Reyhanlı Belediyesi Mali Hizmetler Müdürlüğünden temin edilebilecektir.
13 - Son 5 (beş) yıl içinde bedel içeren bir sözleşme kapsamında taahhüt edilen ve teklif edilen bedelin %50’si oranından az olmamak üzere ihale konusu iş veya benzer işlere ilişkin iş deneyimini gösteren belgeler, Bu ihalede benzer iş olarak kabul edilecek işler: B Üst yapı (bina) işlerinden III. Grup: bina işleri benzer iş olarak kabul edilecektir.
14 - İhale Komisyonu (Belediye Encümeni) teklif edilen bedeli uygun görmede tam yetkili olup, söz konusu İhaleyi yapıp yapmamakta serbesttir.
İlanen duyurulur.




EMLAKEKİ.COM ÖZEL HABER
ETİKETLER
#hatay