Magazin
12 Ara 2017 15:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:36

Hamilton servet değerinde ev aldı

İngiliz basını, Lewis Hamilton'ın geçtiğimiz günlerde İngiltere'nin başkenti Londra'da 18 milyon pound ödeyerek bir ev satın aldığını yazdı.

Hamilton servet değerinde ev aldı

Bu yıl Mercedes'le gösterdiği performansla F1’de şampiyonluğa ulaşan Hamilton,  Londra'da dudak uçuklatan bir fiyata ev satın aldı. Daily Mail gazetesinde yer alan bir habere göre Londra'nın en prestijli bölgelerinden birisi olan Kensinton'da bulunan evin önceki sahibi Christoper Bailey'di. Başlangıçta 19 milyon 850 bin pound'a satışa sunulan ev, Hamilton tarafından 18 milyon pound'a satın alındı.
 
140 milyon euroluk kişisel servet

Hamilton'n bu evi oturmak için mi yoksa yatırım amaçlı mı aldığı henüz bilinmiyor. The Sun'a göre Monaco ve New York'ta iki eve daha sahip olan Hamilton'ın kişisel serveti 140 milyon pound'a yaklaştı. Diğer tarafta Hamilton'ın Mercedes'le yeni sözleşme görüşmeleri devam ederken, İngiliz pilotun üç yıllık yeni bir anlaşma imzalamaya sıcak baktığı iddia ediliyor. Bu anlaşmanın Hamilton'ı tüm zamanların en çok para kazanan F1 pilotu yapması beklenirken, tarafların sözleşmeyi kış testlerinden önce imzalaması bekleniyor.