Konut Haberleri
22 Ağu 2017 13:03 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:22

Halkbank'tan TOKİ'ye özel kredi

TOKİ'nin başlattığı yüzde 20 indirim kampanyasına Halkbank'tan da destek geldi. Borcunu kapatmak isteyen vatandaşlar Halkbank'ın sağladığı kredi kampanyalarından yararlanabilecek.

Halkbank'tan TOKİ'ye özel  kredi
Başbakanlık Toplu Konut İdaresi'nin yüzde 20 indirim kampanyası 21 Ağustos itibariyle başladı. Kampanyadan yararlanmak isteyenlerin 29 Eylül tarihine kadar başvuruda bulunması gerekiyor.

Halkbank'tan destek

Halkbank, TOKİ tarafından başlatılan "Yüzde 20 İndirimli Kapama Kampanyası"ndan yararlanmak isteyen müşterilerine özel kredi seçeneği sunacağını duyurdu.

120 ay vade fırsatı

Halkbank'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, TOKİ'ye olan borcunu kapatmak için yüzde 20 indirim imkanından yararlanmak isteyenler, Halkbank kredilerine başvurabiliyor.  TOKİ  tarafından, borcunu erken kapatıp tapusunu hemen almak isteyen konut ve iş yeri alıcılarına yönelik her yıl yapılan indirim kampanyasına başvurular 21 Ağustos'ta başladı.

Aylık 0.92 faiz

Satışları 2015 yılı sonuna kadar gerçekleştirilmiş ve geri ödeme taksitleri aynı yıl içerisinde başlamış olan konut ve iş yeri sahiplerinin yararlanabileceği indirim kampanyası aylık yüzde 0,92'den başlayan faiz oranları ile 120 aya kadar vade imkanı sağlıyor. 

Beklenti yüksek

Açıklamada görüşlerine yer verilen Halkbank Bireysel Bankacılık Genel Müdür Yardımcısı Mustafa Çödek, TOKİ İndirim Kampanyası'na en fazla İstanbul, Ankara, Eskişehir ve Bursa gibi büyükşehirlerden ilgi beklediklerini belirterek, "TOKİ'ye olan borçlarını erkenden kapatarak konut ve iş yerlerinin tapularına kavuşmak isteyen müşterilerimize, yüzde 20 indirim fırsatını kaçırmamaları için destek olmayı amaçlıyoruz. Müşterilerimiz, kalan taksitlerini, Bankamız kredisinden yararlanarak ödediklerinde büyük avantaj sağlayacaklardır. Halkbank'ın adına yakışan bir kampanyaya daha imza attığımız için büyük mutluluk duyuyoruz" ifadelerini kullandı.