Konut Haberleri
24 Ağu 2016 17:01 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:36

GYODER üyeleri Meclis'te inceleme yaptı

15 Temmuz darbe kalkışmasında FETÖ üyelerinin TBMM'yi bombalamasının ardından oluşan hasarı onaracak olan GYODER üyeleri Meclis'te incelemelerde bulundu..

GYODER üyeleri Meclis'te inceleme yaptı
''Milletin Meclisini Millet Yapar'' sloganıyla yola çıkan Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER), 15 Temmuz kalkışmasında ağır hasar gören TBMM'yi onaracak..

GYODER Başkanı Aziz Torun, Kuzu Grup Yönetim Kurulu Üyesi Özen Kuzu, Ege Grup Yönetim Kurulu Başkanı İnanç Kabadayı, Artaş İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Çetinsaya ve DAP Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz başta olmak üzere birçok GYODER üyesi, TBMM Başkanı İsmal Kahraman eşliğinde onaracakları Meclis'te incelemelerde bulundu...



GYODER Başkanı Aziz Torun ve GYODER üyesi inşaat firması yetkilileri hasar oluşan Meclis'in her köşesini tek tek inceledi ve bilgi aldı..





Bugün TBMM Başkanı İsmail Kahraman, GYODER Başkanı Aziz Torun ve GYODER Yüksek İstişare Kurulu Başkanı Avni Çelik’in katılımıyla bir imza töreni gerçekleşti..

Dün yapılan açıklamaya göre, 15 Temmuz darbe kalkışması ertesi bombalanan Meclisi GYODER onarmak istemişti.. 

Talepleri kabul edildi



TBMM markalı gayrimenkul geliştiren firmaların bu talebini kabul etti. Meclisin onarılması için gerekli bütçenin GYODER üyesi firmaların bağışları ile karşılanacağını belirten GYODER Başkanı Aziz Torun, görevlendirdikleri ekiplerin Ankara’da çalışmalara başladığını açıkladı.