Kampanyalı Projeler
16 Tem 2014 12:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:30

Güneşli Express'te 145 bin liraya daireler!

Markalı konutlarıyla dikkat çeken Babacan Yapı, Güneşli Express projesinde Ramazan’a özel kampanyasıyla en doğru yatırımı yapmak isteyenlere büyük fırsat sunuyor

Güneşli Express'te 145 bin liraya daireler!
Güneşli Express’ten Ramazan’a özel kampanya

Ramazan ve Bayram'a özel yüzde 10 indirim imkanı sunan kampanya kapsamında peşinat da teslim tarihine erteleniyor. Yüzde 1'i peşin alınan projenin yüzde 24'ünü teslimde, kalan yüzde 75'i ise uygun kredi fırsatlarıyla ödemek mümkün… Üstelik 145 bin TL'den başlayan fiyatlarla...

Gayrimenkul sektöründe ürettiği nitelikli projeleriyle fark yaratan Babacan Yapı, İstanbul'un yeni çekim merkezi Güneşli'de konumlanan Güneşli Express projesine özel Ramazan kampanyası ile hem indirimli hem de düşük peşinatla ev sahibi olma hayali kuranlara erken bayram heyecanı yaşatıyor.

Ramazan ve bayrama özel %10'a varan indirime ek olarak peşinatın teslim tarihine ertelendiği kampanya kapsamında; ilk ödemede yüzde 1 peşin, yüzde 24'ü teslimde, kalan %75 ise uygun kredi olanaklarıyla ödeme fırsatı sunuluyor. 145 bin TL'den başlayan fiyatlara sahip daireler,  doğru yatırımın adresi oluyor.

Düşlerin de ötesinde…

Toplamda 4.520 metrekare arsa üzerinde planlanan, giriş + 18 katlı tek blokta 158 seçkin daireden oluşan Güneşli Express, düşlerin de ötesinde konforlu ve elit bir yaşam sunuyor. Daireler, ince ayrıntılarla süslenen iki tip stüdyo 1+0, beş tip 1+1 – iki tip 1,5+1, tek tip 2+1  ve üç tip 3+1 dubleks, penthouse seçeneklerinden oluşuyor.

Yüzde 85'lik bölümü açık ve yeşil alandan oluşan projede, iç bahçeden Türk hamamına, fitness clubtan garden cafeye, açık havuzdan saunaya yaşamı keyifli kılacak birçok sosyal aktivite bulunuyor.

Ulaşım sorununu hayatınızdan çıkıyor

Güneşli Express, Atatürk Havalimanı ve E-5 karayolunu TEM'e bağlayan ve son yıllarda yakın çevresindeki gelişmeler sonucunda "Prestij Yolu" olarak anılan Basın Ekspres Yolu'nun hemen yanı başında yer alıyor. Mahmutbey gişelere 4 dk, Basın Ekspres Yolu'na 2 dk, TEM'e 2 dk, E-5'e 6 dk, Atatürk Havalimanı'na 10 dk mesafede bulunan Güneşli Exspress, ulaşım sorununu ortadan kaldırıyor.