Fuar
12 Eyl 2013 14:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:34

Güneşli Corner Life 12 Eylül'de Tümexpo Fuarı’nda yer alacak

Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat tarafından Güneşli' de hayata geçirilen Güneşli Corner Life, 12 Eylül'de başlayacak olan Tümexpo Fuarı'nda yer alacak

Güneşli Corner Life 12 Eylül'de Tümexpo Fuarı’nda yer alacak
 
 
Yerel ve evrensel değerlere sahip, dinamik işadamları tarafından kurulan TÜMSİAD’ın organizasyonunda düzenlenen Tümexpo Fuarı bu yıl 12-15 Eylül 2013 tarihleri arasında CNR Expo’da gerçekleştiriliyor. Fuar katılımcılarının bu yılki gayrimenkul yıldızları arasında, Beyaz İnşaat ve Keleş İnşaat tarafından Güneşli’ de yükselmekte olan Güneşli Corner Life projesi de bulunuyor.
Fuarın 2. Salonunda ve F14 nolu stantta ziyaretçilerini karşılayacak olan Güneşli Corner Life, fuar aracılığıyla işadamlarına Güneşli’ deki cazip yatırım imkânlarını da sunmuş olacak. Fuarın en aktif stantlarından biri olmaya hazırlanan Corner Life, fuar süresince ziyaretçilerini teknik ve sosyal imkânlar ile bölgenin yatırım değeri konusunda bilgilendiriyor olacak.
 
Yeni bir iş fırsatı doğuyor!
211 daire ve 21 ticari üniteden oluşan projenin Aralık 2014 tarihinde teslim edilmesi planlanıyor. Sadece muhteşem daireleriyle değil, ticari üniteleriyle de konuşulacak Corner Life Güneşli, evle sınırlı kalmayıp, işteki mutluluğun da kapısını sonuna kadar açıyor. Corner Life Güneşli’ de 44 ila 167 metrekare aralığındaki daireler 177 bin TL'den başlıyor.  Hem iki yüzü geçkin dairesi hem de bölgenin merkeziyeti göz önünde bulundurulursa, buradaki ticari alanlar size yatırım için eşsiz bir iş fırsatı sunuyor. Banka kredisi kullanılmasına müsait olan Güneşli Corner Life projesinde açık kapalı yüzme havuzu, fitness- sauna-hamam, açık spor alanı, açık-kapalı otopark, çocuk parkı, geniş bahçe, market ve spor alanları bulunuyor.