Konut Haberleri
10 Şub 2016 16:17 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:03

Gül İnşaat'a şikayet yağmur oldu yağdı

İstanbul'un bir çok bölgesinde bir çok projeye imza atan Gül İnşaat, bu sıralar şikayetten yıkılıyor.

Gül İnşaat'a şikayet yağmur oldu yağdı
Gayrimenkul sektörüne bir çok proje ile katılan Gül İnşaat'ın başı projelerinden ev alanlarla sıkıntıda. Ama o sıkıntılar artık sosyal medyadan da taşar halde... 

Alelacele belge imzalattılar
Firmanın Avcılar Park projesinden ev alan bir vatandaş, bahçe katı evi beğenerek aldığını ancak tapu öncesinde alelacele evi görerek beğendiğime dair bir belge imzalattıkların söyledi. Ancak evi Haziran ayında alan vatandaş haliyle kışın bir sorun olacağını düşünmedi. "Bana satış ofisinden ne sorunum olursa hemen ilgilenecekleri ve gidereceklerine dair sözlü güvence vermişlerdi" diyen vatandaş, evinin 3 aydrı küf ve rutubetten geçilmediğini söyledi.



Zarar 50.000 TL
Geçen yıl Gül İnşaat'ın Kale Kent projesinden ev alan bir ise almış olduğu dairenin numarası ve katı değişmiş olarak kendisine verilmek istedndiğini iddia etti. Kurum tarafından zararının ise 50.000 TL olduğunu söylüyor.



Nerede verilen sözler! Balkon parası istendi
"Eyüp Park evlerinden 2013 yılında maketten görerek aldım" diyen Aydın Bey ise şaşkınlık yarattı. Çünkü evi balkonsuz aldı. Teslimde de balkonlu ve balkon parası istendiğini söyledi.



Teslimat 2 ay önce ama şantiye ile yapıldı
Firmanın 2 ay önce teslim ettiği bir proje ile ilgili de iddialı bir şikayet var... "Şantiye ortamındayız" diyen vatandaş, "İlgilenmesi gereken sorumlularda fazlasıyla ilgisiz" dedi.


İzin alamadılar kredi alamadık
Gül İnşaat'tan 1 yıl önce alınan evin izni alınmadığı için kredi de alınamıyor. 1 yıllık zarar ise cabası....