Dekorasyon
08 Eyl 2015 12:18 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:21

Graniser Seramik'ten dekorasyona doğanın renkleri...

60'a yakın ülkenin ev ve ofis hayatına ahşap ve mermer görünümlü doğal dekorasyon tarzını yansıtan kazandıran Graniser Seramik, seramikte doğaya dönüş trendine öncülük ediyor.

Graniser Seramik'ten dekorasyona doğanın renkleri...
Dekorasyonda fark yaratan çekici ürünlere imza atan Graniser Seramik Genel Müdür Yardımcısı Baybars Genç, seramik dünyasında doğaya ve doğallığa dönüş yaşandığını belirtiyor. Graniser Seramik'in bu trende öncülük eden markaların başında geldiğini ifade eden Genç, 2013 yılında 'doğa' temasıyla hayata geçirdikleri ürünlerin trend yaratan bir koleksiyon olarak büyük beğeni kazandığını ve yeni bir moda oluşturmayı başardığını kaydediyor.

60'a yakın ülkeye ihracat
Genç, ahşap ve mermer görünümlü, doğal renkleri dekorasyona taşıyan ürünleriyle Türkiye'nin yanı sıra ihracat yaptıkları 60'a yakın ülkenin ev ve ofis yaşamına farkındalık yaratan bir tasarım anlayışını yansıttıklarını ifade ediyor.

Özellikle son yıllarda doğallığı yansıtan soft renklerin büyük ilgi gördüğünü kaydeden Genç, Graniser Seramik'in zengin ürün gamıyla her türlü doğal desen ve dokuyu seramiğe uygulayabildiğini ve müşterilerine özel ürünler üretebildiğini söylüyor. Genç, gelişmiş dijital baskı teknolojisi ve yaratıcı düşüncenin verdiği özgürlük sayesinde fark yaratan Graniser Seramik'in doğaltaş, mermer ve ahşap desenli, geometrik rölyefli yeni serilerinin yaşam alanlarının fonu olmaya devam edeceğini vurguluyor.

Seramik sektöründe en önemli faktörün inovasyon olduğunu ifade eden Genç, yeni trendleri yenilikçi bir yorumla değerlendirmenin büyük önem taşıdığını belirtiyor. Bu yönde en güçlü desteği AR-GE departmanının verdiğini söyleyen Genç, dünya çapındaki tasarımcıların geliştirdiği özgün ve doğal görünümlü ürünler sayesinde Graniser Seramik'in uluslararası düzeyde ses getirmeyi başardığını ifade ediyor. Genç, Graniser Seramik'in diğer ürünlerinde olduğu gibi doğadan esinlenen ve doğallığı öne çıkaran ürünlerinin yarısından fazlasını İsrail, Kanada, Kuzey Avrupa, Yunanistan ve Almanya için ürettiğini de sözlerine ekliyor.