Konut Haberleri
19 Eki 2015 08:37 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:32

GÖRÜNEN PROJE KILAVUZ İSTEMEZ

Başakşehir’de bölgenin değer ve standartlarını daha da yukarı taşıyan Nidapark Başakşehir, tüm dikkati üstünde topluyor, sunduğu ayrıcalıklarla herkesin beğenisini kazanıyor.

GÖRÜNEN PROJE KILAVUZ İSTEMEZ
İstanbul’da yıllardır beklenen gayrimenkul fırsatı, Başakşehir’de ortaya çıktı. Avrupa yakasının en fazla yatırım yapılan bölgelerinden Başakşehir, hem değerini her geçen gün artırıyor hem de ideal şehir hayatının nasıl olması gerektiğinin örneğini veriyor. Başakşehir’de bölgenin değer ve standartlarını daha da yukarı taşıyan Nidapark Başakşehir, tüm dikkati üstünde topluyor, sunduğu ayrıcalıklarla herkesin beğenisini kazanıyor.

İstanbul’un yeni çekim merkezinde, lansmana özel fırsatları kaçırmamak için tıklayın…

Nidapark Başakşehir mimarisi kadar zevkli iç tasarımı ile dikkat çekiyor

5 bloktan ve 374 adet dairenin yer aldığı ve büyüklükleri 88 -314 metrekare arasında değişen Nidapark Başakşehir’de, 2+1, 3+1 ve 4+1 gibi farklı daire seçenekleri ile yüksek tavan, yere kadar pencere ve balkonlar dikkat çekiyor. Marketten kafe ve restoranlara, 48 cadde mağazasının bir arada bulunduğu alışveriş caddesiyle bir cazibe noktası haline gelecek ve yatırım değerini daha da artıracak. Nidapark Başakşehir projesinde her türlü aktivitenin içinde düşünüldüğü 2 kattan oluşan ve yaklaşık 2.600 metrekarelik alana sahip,  geniş bir sosyal tesis yer alıyor.  Sosyal tesisin içinde bay - bayan kapalı yüzme havuzları, fitness salonları, saunalar, hamamlar ve buhar odaları, masaj odaları, kafeterya ve lounge alanı, çocuk kulübü, bilardo salonu ve genç oyun odası bulunmaktadır. Ayrıca açık alanda çocuk oyun alanları, basketbol, voleybol ve tenis oynanabilecek spor sahası, yürüyüş yolları, seyir terasları, pergolalı oturma dinlenme alanları, çim etkinlik alanı, bitki sergi alanları, süs havuzları ve yapay tepeler, misafir otopark alanı, çok amaçlı salon, ağırlama odası, gibi geniş alanlar yer alıyor. LEED kriterlerine uygun olarak projelendirilen Nidapark Başakşehir, LEED adaylığıyla çevreye duyarlı olduğunu, verimlilik ve kaliteyi bir arada sunduğunu da ispat ediyor.

Tahincioğlu ayrıcalığını siz de yaşamak ve bilgi almak için tıklayınız…