Konut Haberleri
25 Eki 2014 10:34 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:03

Godiva'ya 'Koç' gibi denetim!

Koç, Miami’de ‘Godiva’ aradı ve baktığı her yerde bulunca Murat Ülker’e tebrik mektubu gönderdi. Holdingde GOYA modeli denetim uygulayan Ülker, twit atarak “GOYA’mız artık meşhur” dedi

Godiva'ya 'Koç' gibi denetim!
Koç Holding Onursal Başkanı Rahmi Koç’tan Murat Ülker’e ‘Godiva mektubu’ gitti. Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ülker, Twitter’daki hesabından Rahmi Koç’un mektubunu “GOYAmız artık meşhur. Markalarımızın tanıdıkların gönüllü denetiminde olması şahane. Son aldığım mektup paha biçilmez” twit’i ile paylaştı.

Mektupta Koç’un “20 gündür Miami’deyim. Orada gittiğim her department store’da yahut normal mağazaların kasasında Godiva çikolotası satılıyor mu diye baktım. Hepsinde var olduğunu gördüm ve kulaklarınızı çınlattım. Eğer bir tanesinde olmasaydı döndüğümde bunu size yazacaktım. Dağıtım şirketiniz çok iyi çalışıyor, tebrik ederim” diye yazdığı görüldü. Ülker’in ‘GOYA’mız olarak ifade ettiği sistem, grupta ‘Gez, oturma yerinde artık’ cümlesinin kısaltması olarak biliniyor ve grubun sahada kontrol ve denetim sistemi olarak ifade ediliyor.

Ülker mektubu ‘paha biçilmez’ olarak ifade etti.