Konut Haberleri
03 Eyl 2015 18:22 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:18

Gaziosmanpaşa Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi!

Gaziosmanpaşa Belediyesi, Bağlarbaşı Mahallesi’nde hayata geçirilen kentsel dönüşüm projesi konusunda vatandaşları bilgilendirmek amacıyla toplantı düzenledi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi kentsel dönüşüm toplantısı düzenledi!
Gaziosmanpaşa Belediyesi, kentsel dönüşüm çalışmalarıyla ilgili bilgi vermek, vatandaşların sorunlarını ve isteklerini dinlemek amacıyla toplantı düzenledi. Gaziosmanpaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Bülbül, GOPAŞ Genel Müdürü Suat Alkan, Belediye Kentsel Tasarım Müdürü Ferize Işık, proje koordinatörleri ve hak sahipleri katıldı.

6306 nolu Afet Riski Altındaki Alanların Dönüştürülmesi hakkındaki kanun çerçevesinde, kentsel dönüşüm yapılan Bağlarbaşı Mahallesi sakinleri projenin son durumu ve geleceği hakkında düzenlenen toplantıda bilgiler aldı. Hak sahibi olan vatandaşlar toplantıda söz alarak isteklerini dile getirdi.

Gaziosmanpaşa Belediyesi kentsel dönüşümün yapıldığı mahalleler için her mahalle sakinleri için ayrı ayrı olarak haftada iki kez bilgilendirme toplantısı düzenliyor.