Konut Haberleri
21 Eki 2016 15:16 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:46

Galatasaray'ın arazileri için karar günü!

Galatasaray'ın ciddi bir gelir beklediği Riva ve Florya arazilerinde hayata geçirilmesi planlanan projelerin akıbeti yarın belli olacak...

Galatasaray'ın arazileri için karar günü!
Galatasaray Kulübünü mali darboğazdan kurtaracağı düşünülen Riva ve Florya arazilerinin değerlendirilmesi projelerinin akıbeti, 22 Ekim Cumartesi günü Maslak'ta bulunan UNIQ İstanbul Gösteri Merkezi'nde yapılacak olan olağanüstü genel kurulda belli olacak.

Galatasaray yönetimi, Riva ile Florya'da yer alan araziler için hazırlanan ve Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanlığı iştiraklerinden Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) ile ön protokolü yapılan projelerin hayata geçirilebilmesi için genel kurul üyelerinden onay talep edecek.

Öte yandan geçtiğimiz günlede Riva ve Florya arazilerine ilişkin açıklamada bulunan Galatasaray Eğitim Vakfı Başkanı ve camianın önemli isimlerinden İnan Kıraç, Florya'daki arazinin çok değerli olacağını bu sebeple de asla satılmasıan izin vermeyeceğini, Riva'daki arazide ise Galatasaray Üniversitesi yapıması gerektiğini söylemişti.