Gündem
20 Kas 2015 15:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:48

Galatasaray, gözünü Düzce'ye dikti!

Galatasaray Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri, Düzce'nin Gölkaya ilçesinde sosyal tesis yapımı için arazi baktı..

Galatasaray, gözünü Düzce'ye dikti!
Galatasaray Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri olan Oral Yılmaz, Levent Karadeniz, Tevfik Görkemli ve Sabit Sır, Düzce'nin Gölkaya ilçesine giderek tesis yapımı için arazi baktı. Gölkaya Belediye Başkanı Bekir Akbulut'tan bilgi alan Galatasaray Kulübü Yardımlaşma ve Dayanışma Sandığı üyeleri, bölgede bulunan arazileri çok beğendiklerini belirtti.

Fenerbahçe Spor Kulübü'nün Düzce'nin Kaynaşlı ilçesindeki Topuk Yaylası'nda yaptığı sosyal tesislerinin bir benzerini yapmak istediklerini belirten Oral Yılmaz, birikimleri olduğunu ve bir sosyal tesis yapmak için harekete geçtiklerini,  söz konusu tesisin hem sporculara hem altyapıya hem de  Galatasaray Kulübü üyelerine hizmet edebileceğini söyledi. Altyapılar ve Türk takımlarının tesis için Almanya ve İtalya gibi ülkelere gittiklerini de vurgulayan Yılmaz, Türkiye'nin bu konuda cennet olduğunu, bu tür tesislerin burada yapılması gerektiğini söyledi ve bu konuda öncü olmacaklarını belirtti.

Yılmaz, kendilerine yön vermesi için bölgeye bir mimar getireceklerini de sözlerine ekledi.