Sektörel
13 Eki 2015 16:40 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:35

Bayim olurmusun fuarı 15 Ekim'de başlıyor

Yeşilköy CNR Fuar Merkezi'nde, bu yıl 13'üncü kez kapılarını açacak olan fuara ulusal ve global ölçekte yaklaşık 400 firma katılacak

Bayim olurmusun fuarı 15 Ekim'de başlıyor
Markalara büyüyerek zincirleşme fırsatı sunan, girişimcilere ise kendi işini kurma imkanı veren "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı" 15-18 Ekim tarihleri arasında İstanbul'da gerçekleştirilecek.

Medyafors Fuarcılık'tan yapılan yazılı açıklamaya göre, Yeşilköy CNR Fuar Merkezi'nde, bu yıl 13'üncü kez kapılarını açacak olan "Bayim Olur musun Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı"na ulusal ve global ölçekte yaklaşık 400 firma katılacak.

Açıklamada görüşlerine yer verilen Medyafors Fuarcılık Genel Müdürü Aycan Helvacıoğlu, kendi eko sistemini oluşturan franchising sektöründe bu yıl da önemli bir büyüme yaşanacağını belirterek, şunları kaydetti:

"Bu yıl 22 bin metrekare alanda yaklaşık 400 markanın katılımı ile gerçekleşecek fuar, franchise sektörünün her geçen yıl ne kadar geliştiğinin bir göstergesi. Hızını artıran markalar 2015'te de dur demeyecek. Fuarın en önemli misafirleri arasında başta Ortadoğu kökenli yatırımcılar olmak üzere Avrupa ve Asya'dan çok sayıda katılımcı yer alacak. Bu yılki fuarı Avrupa Franchise Federasyonu'nun (EFF-European Franchise Federation) her yıl düzenlenen Yönetim Kurulu Toplantısı'nı 15-16 Ekim tarihlerinde fuar bünyesinde eş zamanlı olarak gerçekleştirecek olması da önemli kılıyor. Avrupa Birliği'ne üye ve aday ülkelerin franchise derneklerini tek çatı altında toplayan 22 üyeli federasyon, fuarda Franchising Deneyim Paylaşım Günü etkinliği de gerçekleştirecek."

Açıklamada yer alan bilgilere göre, başkanlığını Belçika'da yaşayan bir Türk olan Murat Balbay'ın yaptığı Belçika Genç Girişimciler Birliği (UYBE-Union of Young Belgian Entrepreneurs) 25 üyesiyle birlikte fuarın önemli katılımcıları arasında yer alıyor. Belçika'da girişimcilik ve yatırım alanlarında faaliyetlerde bulunan ve öncelikli amacı iş kurmak olan göçmen kökenli girişimcileri, iş hayatına hazırlamak olan kuruluş, fuarda yerel markalarla iş birliği imkanlarını araştıracak.

Fuara Suudi Arabistan adına katılacak olan Alarfaji Group ve Franaccess Franchise Danışmanlık Firması Yöneticisi Ahmad Al Arfaj öncülüğündeki 25 kişilik Suudi Arabistan yatırımcı heyeti ise yerli firmalarla yatırım amaçlı görüşmeler yapacak. Malezya Ekonomi Bakanı, fuarın açılış törenine katılacak, Malezya Franchise Derneği de bu yıl fuara Malezya kökenli 15 marka ile birlikte iştirak edecek. Ortadoğu'nun en önemli franchise danışmanlık firmalarından  Francorpme Danışmanlık Firması yöneticileri Türk markalarla görüşmeler yapacak.

Ayrıca fuarda 4 gün boyunca Ulusal Franchising Derneği tarafından hem girişimcilere hem de markalara yol gösterici nitelikte seminerler düzenlenecek. Franchising alanında farkındalık oluşturacak seminerler, ekonomistler, hukukçular, franchise uzmanları ve üniversite eğitmenleri tarafından verilecek. 
ETİKETLER
#konut #Franchising