Konut Haberleri
12 Haz 2017 16:07 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:14

Foça'ya yeni mimari: Mia Focha Villagio

Doğal güzellikleri, denizi ve tarihi ile Ege’nin en güzel yaşanabilir beldesi Foça’da yeni yaşam alanı oluşturmaya hazırlanan Sertekin Yapı, Mia Focha Villagio projesi ile bölgede konut anlayışını değiştiriyor.

Foça'ya yeni mimari: Mia Focha Villagio
İzmir Foça'da Sertekin Yapı yeni bir projeye imza atıyor. Rengarenk balkon ve dış cephesi, geniş avlusu, iç mimarisi ile 3+1 dubleks, 2+1 dubleks ve 1+1 dairelerden oluşan Mia Focha Villagio’da satışlar başladı.

Lansmana özel fiyatları, %20 peşinat ve 120 aya varan banka kredisi ile ön satışa çıkan ve Haziran 2018’de teslim edilmesi planlanan proje yoğun ilgi görüyor. 

Mia Focha Villagio; yemyeşil bir doğa içinde; her daireye özel hobi bahçesi, bahçe terası,  yüzme havuzu, çocuk yüzme havuzu, kapalı site CCTV kamera güvenlik sistemi, çocuk oyun alanı, jeneratör, ısıtma ve soğutma sistemleri altyapısı, şömine altyapısı, projeye uygun pergola ve tente sistemleri, TS 825 Isı Yalıtım Genel Teknik Şartnamesi'ne uygun ısı yalıtımı, daire aralarında ses izolasyonu, güvenlik kulübesi ve daireler arası görüntülü iletişim sistemi, uydu yayın sistemi olmak üzere her detayın incelikle düşünüldüğü konforlu bir yaşam alanı sunuyor.

İzmir’e ve yaşadıkları bölgeye değer katacak projeler geliştirmeyi hedeflediklerini belirten Sertekin Yapı Kurucu Ortağı İnşaat Mühendisi Gökhan Ser ve Kurucu Ortak Jeoloji Mühendisi Alpay Tekin ″Çok sevdiğimiz İzmir’de yeni bir mimari anlayış ile konut sahibi olmak isteyenlere veya yatırımcılara her istediklerini bulabilecekleri, en ince ayrıntıların titizlikle planlandığı, tam donanımlı, ekonomik, çevreye önem veren, yüksek kaliteli projeler gerçekleştirmeyi hedefledik. Yıllardır sektörde edindiğimiz tecrübeler ile Ege’nin en güzel beldesi Foça’da eski ile uyumlu mimarisi ile ön plana çıkan, rengarenk, yaz kış yaşanabilecek Mia Focha Villagio ile hayalleri gerçekleştiriyoruz. Amacımız ev almak gibi oldukça hayati bir kararda yüzleri güldürecek, zamana meydan okuyan, yuva hissi yaratan, yüksek kaliteli konutlar inşa etmek. Bu amaçla dürüstlük ve şeffaflıktan ödün vermeden yeni projelerimiz için çalışmaya devam edeceğiz. "