Konut Haberleri
28 Ağu 2015 17:25 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:15

2015 Eylül'de teslim edilecek projeler!

Sonbaharın gelişiyle konut teslimleri de hız kazanıyor. Birçok konut projesi teslimlerini ertelerken İstanbul, Ankara ve Mersin'de teslimler devam ediyor.

2015 Eylül'de teslim edilecek projeler!
Teslimi ertelenen projeler: Vaditepe Bahçeşehir, Quasar İstanbul, Bursa Endülüs Evleri, Evre Gedizler, Referans Tuzla, Smart Town, Olivo Atakent, Cadde 24, Beykonak Evleri...

Teslimi yapılacak projeler: 


1-) Fer Yapı/Mai Residence/Kartal

Fer Yapı'nın hayata geçirdiği Mai Residence projesi, Kartal'da inşa ediliyor. Projede ilk blok teslimi hemen yapılırken ikinci blok Eylül sonunda teslim edilecek.

E-5'in hemen yanında yer alan Mai Residence Kartal projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon şeklinde tasarlandı.

213 daire ve 144 home ofisten meydana gelen Mai Residence Kartal projesinde VIP lounge, kat bahçeleri, fitness salonu, çok amaçlı salon, depo alanları, sinema odası, kafeler, mini müzik stüdyosu ve mağaza yer alıyor.

Mai Residence Kartal iletişim
Telefon numarası: 444 93 37
Web Adresi: www.mairesidence.com


2-) Fer Yapı/Parima Merter/Merter

Merter'de inşa edilen Parima Merter projesi de Fer Yapı tarafından yükseliyor. Eylül'de teslimlerin başlayacağı proje 16 kattan meydana gelen tek bloktan oluşuyor.

Fer Yapı Parima Merter projesi 15 bin 500 metrekare arsa üzerinde inşa ediliyor. Fer Yapı Parima Merter projesinde yer alan ofislerin alanları 45 ile 970 metrekare arasında değişiyor.

Fer Yapı Parima Merter projesi 8 ve 18 kişilik olmak üzere 2 adet toplantı odası, fitness center, 75 metrekare büyüklüğünde Cafe Lounge ve Back Office Concierge hizmetleri bulunuyor.

Fer Yapı Parima Merter projesi E-5'in hemen üzerinde, Merter metro ve Cevizlibağ metrobüs duraklarına yürüme mesafesinde yer alıyor.

Fer Yapı Parima Merter iletişim
Telefon: (0212) 482 20 20
Web: www.parimamerter.com

3-) Atasu Life/Suadiye İnşaat/Ataşehir

Ataşehir'de inşa edilen Atasu Life projesi, Suadiye İnşaat tarafından yükseliyor. Projede teslimler Eylül'de yapılacak.

Atasu Life Ataşehir projesinde 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon, 3 oda 2 salon ve 4 oda 2 salon dubleks daireler yer alıyor.

Atasu Life Ataşehir projesi İstanbul Finans Merkezi'ne yakın konumda yer alıyor. Projede toplam 40 daire bulunuyor.

TEM ve E-5'e 1 dakikalık mesafede yer alan Atasu Life Ataşehir projesinde açık yüzme havuzundan, sauna ve çocuk oyun alanlarına kadar pek çok sosyal alan bulunuyor.

Atasu Life Ataşehir iletişim
Telefon: 0216 469 80 55
Web: http://www.atasulife.com/

4-) Semerkand Line Home Office/Semerkand Yapı/Esenyurt

Semerkand Line Home Office projesi İstanbul'un Avrupa yakasında Esenyurt bölgesinde Semerkand Yapı tarafından inşa ediliyor. 2 bin 270 metrekare arazi üzerinde yükselen proje Eylül'de teslim edilecek.

Esenyurt Belediyesi'nin karşısında, kültür merkezinin yanında yükselen Semerkand Line Home Office Esenyurt projesi 4 katlı olarak tasarlandı.

56 adet konutun yer alacağı Semerkand Line Home Office Esenyurt projesinde 18 adet dükkan bulunuyor. Semerkand Line Home Office Esenyurt projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon daire tiplerin yer veriliyor.

Semerkand Line Home Office Esenyurt projesinde 1+1 daireler 52,5 metrekare ile 69 metrekare, 2+1 daireler 86 metrekare ile 91 metrekare arasında değişiyor. Semerkand Line Home Office Esenyurt projesi Atatürk Havalimanı'na 20 dakikalık mesafede yükseliyor.

Semerkand Line Home Office Esenyurt iletişim
Tel: 0212 853 98 00
Web: www.semerkandlinehomeoffice.com

5-) Toskana Orizzonte/Arıkan Yapı Emaar/ Büyükçekmece

Villa tiplerinin 3 oda ile 7 oda arasında değişiklik gösterdiği Toskana Orizzonte projesi Büyükçekmece'de inşa ediliyor. Emaar ve Arıkan Yapı'nın birlikte hayata geçirdiği projenin ilk etabı Eylül'de ikinci etabı ise 2016'da teslim edilecek.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesinde kids gym, yarı olimpik kapalı ve açık SPA ve güzellik merkezi, yüzme havuzu, basketbol ve voleybol sahaları, açık tenis, yürüyüş ve jogging parkurları gibi sosyal yaşam alanları bulunuyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece projesi TEM Otoyolu’na 4.2 kilometre, Tüyap metrobüs durağına 6.8 kilometre kadar uzaklıkta yükseliyor. Proje 1 milyon 68 bin metrekare arsa alanı üzerinde hayatageçiriliyor.

Toskana Orizzonte Büyükçekmece iletişim
Telefon: 0 212 850 83 00
Web: http://www.toskanavadisi.com

6-) Gölde Luxe Konutları/Ata Yıldız Grup/Ankara

Gölde Luxe Konutları Ata Yıldız Grup imzası ile Ankara'da yükseliyor. 2 blok halinde yükselen Gölde Luxe Konutları Ankara'da 600 konut bulunuyor.

1+1, 2+1, 3+1, 4+1 dubleks ve 2+1 dubleks konut seçeneklerinin yer aldığı Gölde Luxe Konutları Ankara 20 dönüm alan üzerine yayılıyor.

Gölde Luxe Konutları Ankara projesinin sosyal alanları arasında; kamelya ve oturma alanları, fitness salonu, 24 saat güvenlik, sauna, fin hamamı, yürüyüş yolları, çocuk oyun alanları ve lobi bulunuyor. 

Gölde Luxe Konutları Ankara iletişim
Telefon : 0312 280 56 56
Web adresi: www.goldeluxkonutlari.com

7-) Güler Infinity/Site İnşaat/Mersin

Güler Infinity projesi Mersin'de inşa ediliyor. Site İnşaat tarafından yükselen Güler Infinity projesi 15'er katlı iki bloktan oluşuyor.

Toplamda 60 daireden meydana gelen Güler Infinity Yenişehir projesinde brüt 235 metrekare, net 200 metrekare alana sahip 4 oda 1 salon daire seçenekleri yer alıyor.

Güler Infinity Yenişehir 9972 metrekarelik bir arsa alanı üzerinde konumlandırılıyor.Güler Infinity Yenişehir projesinde fitness salonu, genel ve çocuk yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, barbekü,yürüyüş parkuru, narenciye bahçesi, spor alanları, kameriye, 24 saat güvenlik, merkezi ısıtma sistemi, güneş enerji destekli 24 saat sıcak su, konfor cam, mantolama ile ısı yalıtımı ve jeneratör bulunuyor.

Güler Infinity Yenişehir iletişim
Tel.: 324-3285050
Web Sitesi: www.gulerinfinity.com  

Kübra GENÇ/Emlakeki.com