Yeni Projeler
02 Mar 2015 15:04 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:26

Evora İstanbul'daki ticari üniteler satışta

700 milyon liralık değer artışı sağlayan Evora İstanbul’da son viraj dönülüyor.

Evora İstanbul'daki ticari üniteler satışta
Toplam 4.979 daireden yüzde 91’i satılan, yaklaşık 3.000 dairesi teslim edilen Evora İstanbul’da son 35 ticari ünite açık satışa çıkarıldı. Projedeki 300 daire için ise % 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sağlanıyor.

İstanbul Anadolu yakasında inşa edilen Evora İstanbul’da kazanç fırsatı bitmedi. İlk temel atıldığı günden bu yana 700 milyon liralık değer artışı sağlayan Evora İstanbul’da son viraj dönülüyor. Projenin tamamen bitmesi ve dairelerin tamamının teslim edilmesine sayılı günler kala avantajlı bir kampanya düzenlendi.

“Bir inşaat firması için en büyük gurur; yarattığı bir şehrin yaşamasını görmektir” diyen Teknik Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Umut Durbakayım son yılların en büyük projelerinden biri olan Evora İstanbul’un küçük bir kasaba niteliği taşıdığına dikkat çekti.

Umut Durbakayım “Böyle büyük bir projeyi aksatmadan ve geciktirmeden bitirmenin gururunu yaşıyoruz. Evora İstanbul projesinden daire veya ticari ünite alan her müşterimizin kazanç sağlaması, doğru işler yaptığımızın bir göstergesidir. Projemizi gerçekleştirirken burada en az 15 bin kişinin yaşayacağını öngörüyorduk. Daire teslimlerine başladığımız Ağustos 2014’ten bu yana yaklaşık 3.000 kişi evlerine taşındı ve yaşama başladı. Projedeki potansiyeli gören özel ilköğretim okulu, büyük süpermarketler ve yaşamın temel gereksinimlerini karşılayan esnaflar yerlerini aldı” bilgisini paylaştı.

Evora İstanbul’da başlatılan kampanya ile büyük bir fırsat sunulduğuna dikkat çeken Durbakayım, daha önce ihale yöntemiyle satışa çıkarılan ticari ünitelerin artık daireler gibi açık satış yöntemiyle satılacağı bilgisini verdi. Projenin sonuna gelindiği için müşterilere böyle bir avantaj sunulduğunu kaydeden Umut Durbakayım “Mutlu son olarak niteleyebileceğimiz bir kapanış yapmak istedik. Bu kapsamda son 300 daire için yüzde 12 indirim veya 50 ay sıfır faiz avantajı sunarken, ofis ve dükkanları da açık artırma olmaksızın satışa sunduk” dedi.