Konut Haberleri
01 Eki 2014 12:02 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:56

Evine kiracı arıyor! Para istemiyor ama bir şartı var

Sinop'ta çok sevdiği köpeği "Panter"i kışın yaşadığı Almanya'ya götüremeyen Sema Yavuz, çözümü köpeğini evinde bakacak kişiden kira almamakta buldu. Oturduğu binanın dışına "Kira almıyorum, hayvansever öğrenci arıyorum" yazan Yavuz, bu konuda gelecek talepleri bekliyor

Evine kiracı arıyor! Para istemiyor ama bir şartı var
Sinop'ta çok sevdiği köpeği "Panter"i kışın  yaşadığı Almanya'ya götüremeyen 61 yaşındaki Sema Yavuz, çözümü köpeğini evinde  bakacak kişiden kira almamakta buldu.

Yaşadını binanın dışına "Kira almıyorum, hayvansever öğrenci arıyorum"  yazan Yavuz, gelecek talepleri bekliyor.

Akliman mevkisinde yaşayan Yavuz, 3 katlı evini yaz  sezonunda pansiyon olarak kullandığını, kışları ise Almanya'ya dönüş yaptığını  aktardı.

Çok sevdiği köpeği "Panter"e bakacak öğrenci veya aileden kira  almayacağını dile getiren Yavuz, "Bir köpeğim var, çok seviyorum. Yavrum gibi  benim. Ona bakacak duyarlı bir öğrenci veya durumu iyi olmayan, kira ödeyemeyen  bir aile arıyorum, gelsinler konuşalım. Kira ödemesinler, bir elektrik ve su  parası ödeyecekler, başka bir şey istemiyorum. Ona iyi baksınlar yeter" dedi.

Köpeğinin bakım masraflarını da ödeyecek

Sema Yavuz, "Ben hayvanları çok seviyorum. Kalp ameliyatı geçirdim,  kalbimin acısını bile unuttum, her şeyimi onunla paylaşıyorum. Burada oturacak  kişinin ona iyi bakmasını istiyorum" diye konuştu.

Köpeğinin bakım masraflarını da bakacak kişiye ödeyeceğini vurgulayan  Yavuz, bir an önce hayvansever bir kiracı bulmayı diledi.