Konut Haberleri
17 Nis 2017 11:21 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:06

Ev alana yurtdışı tatili hediye!

BYY İnşaat, Flex Life Studio projesinde bahar kampanyası düzenledi. İşte detaylar...

Ev alana yurtdışı tatili hediye!
İzmir'in Çiğli ilçesinde BYY İnşaat imzası ile yükselen Flex Life Studio projesi yatırımcıya özel bahar kampanyası düzenledi. Kampanya kapsamında projeden daire satın alanlar Avrupa seyahati, mobilya çeki veya fiili beyaz eşya paketinden birini seçebilecek.

Kampanyanın büyük ilgi gördüğünü belirten BYY inşaat Yönetim Kurulu Üyesi Ali Yavuz, projede öğrencilerin tüm konforunu düşündüklerini kaydetti.

Proje öğrencilere konfor sağlayacak

Bölgede bulunan iki üniversite olduğunu belirten Yavuz. "Projemizde ders çalışma alanı, market, kafe, havuz, spor alanları, oyun salonları, kapalı otopark, fitness, yüzme havuzu, oyun salonu, cep sineması, sauna, bilardo, masa tenisi. tek pota basket sahası, genel kullanım alanları bulunuyor" dedi ve ekledi: "Flex Life Studio'da oturanlar yalnızca bir evin değil yaşam biçiminin de sahibi olacak. Evlerinde adeta otel konforunda yaşayacak" ifadesini kullandı.

Yüzde 60'ı tamamlandı

Konut alım-satımda güven duygusunun belirleyici olduğunu ve yıllar İçinde edindikleri birikimi müşterilerine güven olarak yansıttıklarını dile getiren Ali Yavuz, “Flex Life Studio'yu seçen müşterilerimize aynı gün tapularını sunmanın mutluluğunu yasıyoruz. 40 milyon liralık yatırımla 3 bin 500 metrekarelik arazi üzerine kurulan ve 157 konuttan oluşan Flex Life Studio'nun yüzde 60'ını tamamladık. Buna paralel olarak konutların da yüzde 60'ım da sattık."