Yeni Projeler
11 Şub 2015 13:24 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:22

Essenora'yı yurtdışında satacak!

Gayrimenkul sektöründe yabancıya satış konusunda Türkiye’nin en başarılı kurumu olan API Investment yeni bir anlaşmaya daha imza attı.

Essenora'yı yurtdışında satacak!
 Türkiye inşaat sektörünün önemli isimlerinden Atik & Akın, Enga, Yimta, Gopaş ortaklığında hayata geçirilen ‘Essenora’ projesinin Türkiye dışındaki ki tek satış yetkilisi olarak satışını üstlendi. API Investment hem Ortadoğu’da hem de Türkiye’de emlak sektörüne hareket getirecek!

İstanbul’un tam ortasında yenilenmeye, gelişmeye hazır halde bulunan Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen Essenora projesinin satış ve pazarlamasını exclusive olarak API Investment yapacak. Suudi Arabistan’da projenin satışını üstlenen API Investment Ceo’su Alper Apaydın, “İstanbul Ortadoğu’da yükselen bir değer, yatırımcıların ilgi odağı. İstanbul’un tam ortasında yenilenmeye, gelişmeye hazır halde bulunan Gaziosmanpaşa bölgesinde yükselen Essenora projesi için ilgi yüksek. Satışlar hızla başladı. Türkiye’de inşaat sektöründe son yıllarda yaşanan krizlerin en iyi ilacının yabancı yatırımcı olduğunu görüyoruz.” dedi.

Huzur dolu ortamı ile 50.000 metrekarelik şehir parkında konumlandırılmış Essenora’da, bulunan şık tasarıma sahip hem açık hem de kapalı havuz imkanı, çocukların yürüyerek kolayca gidebileceği anaokulu, ilkokul ve lise, restoran, kafeler, pastaneler, kuru temizleme, kuaför, mini butikler, eczane gibi günlük ihtiyaçlarınıza cevap verecek hizmetler mevcut. Sauna, Türk hamamı, buhar odası gibi etkinlik alanları, teras evleri sayesinde kendinize ait özel bahçede, dilediğiniz bitkiyi yetiştirecek, Bodrum Evi görüntüsü ile mutluluğu uzaklarda aramayacaksınız. Kısacası hayatı dolu dolu yaşamayı artık hayal olarak görmeyeceksiniz.

Essenora projesi lokasyon açısından da herkesin rahatlıkla ulaşabileceği bir bölgede 1+1, 2+1, 3+1, 4+1 ve teras evlerde kullanılan bütün malzemeler gibi 1. Sınıf bir yaşam sunmayı planlıyor. Essenora projesi hem Türk hem de yabancı yatırımcıların ilgi odağı olacak.