Konut Haberleri
02 Eki 2014 09:58 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:56

Ali Ağaoğlu eski sevgilisi için inşaat şirketi kurdu

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi ve bir oğlunun annesi Ayten Alpar için yeni bir inşaat şirketi kurdu. Şirketin kentsel dönüşüm projeleri geliştireceğini belirten Ağaoğlu, “Yeni şirkete ortanca eşim bakacak” dedi.

Ali Ağaoğlu eski sevgilisi için inşaat şirketi kurdu
Ağaoğlu  Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, eski sevgilisi olan ve kendisinin ‘ortanca eşim’ diye tanıttığı Ayten Alpar için inşaat şirketi kurdu. 26 Eylül’de kurulan ‘Ağa Akdeniz Ağa Yapı İnşaat’ Bağdat Caddesi’ndeki kentsel dönüşüm projelerine odaklanacak.  Şirkette hissesi olduğunu ancak dümende Ayten Alpar’ın olacağını belirten Ali Ağaoğlu, “Ayten hanım ortanca eşim ve çocuğumun annesi. İnşaat sektörüne girmek istedi ben de  destek oldum” dedi.


İNŞAATA KADIN BAKIŞI
Yeni şirkette arkadaşı Yeşim Şenay ve Ali Ağaoğlu ile ortak olduklarını belirten Ayten Alpar, “Ağaoğlu Şirketler Grubu’nda uzun süre satış ve pazarlama müdürlüğü yaptım ancak son yıllarda sektörden uzak kaldım. Son bir ayda bu fikir gelişti ve harekete geçtik.


Gayrimenkul projelerimizde Ağaoğlu’nun marka ve iş deneyiminden faydalanacağız” dedi. Bağdat Caddesi’nde 2 bina için anlaşma yaptıklarını, 20’den fazla proje üzerinde de çalıştıklarını belirten Alpar, Ağaoğlu Şirketler Grubu’na gelen dönüşüm tekliflerini bu şirket üzerinden değerlendireceklerini dile getirdi. Karlı görmeleri haline başka ilçelerde de kentsel dönüşüm yapacaklarını belirten Alpar, “Kentsel dönüşüme kadın bakış açısı getireceğiz” dedi.