Konut Haberleri
04 Eyl 2015 12:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:19

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!

Eroğlu Gayrimenkul, dünyanın en önemli gayrimenkul etkinliklerinden biri olan Cityscape Global’da, projelerini yatırımcılarına tanıtıyor...

Eroğlu Gayrimenkul, Cityscape Fuarı’nda yatırımcılarıyla buluşuyor!
Eroğlu Gayrimenkul 8-10 Eylül 2015 tarihleri arasında, Dubai Dünya Ticaret Merkezi’nde gerçekleştirilen Cityscape Global’da dünyanın dört bir yanından gelen yatırımcılarına projelerini tanıtmak üzere yerini alıyor. Eroğlu Gayrimenkul’un inşaat sektöründe imza attığı karma projeleriyle yer aldığı fuara geçtiğimiz yıl 31 adet Türk firmasının arasında bulunduğu 28 ülkeden 280 firma katıldı. Cityscape Global Fuarı’na bu yıl da 28 farklı ülkeden 300’ü aşkın katılımcı bekleniyor.

Bu yıl üçüncü defa Cityscape Global’a katılan Eroğlu Gayrimenkul, kentin yeni merkezi Seyrantepe’deki Skyland İstanbul ve Bursa’nın yeşil ilçelerinden Nilüfer’deki Harmony Towers projelerini tanıtıyor.

Dünyaca ünlü yapılara attığı imza ile adından söz ettiren mimari, şehircilik ve tasarım şirketi Broadway Malyan’ın Kapadokya’nın peri bacalarından esinlenerek tasarladığı Skyland İstanbul, rezidans, iş kuleleri, otel ve alışveriş merkezinden oluşuyor. Proje, havaalanları, metro istasyonu, köprü ve ana yollara yakınlığı ile yaklaşık 12 bin kişiyi buluşturan hareketli bir merkez olacak. Bursa’da Uludağ manzarası gören daireleri, 6 katlı teras evleri, 5500 m² büyüklüğündeki iç avlusu ile 23 ve 28 katlı iki kuleden oluşan Harmony Towers, Bursa’nın yeni ikonu olarak yükseliyor.