Konut Haberleri
13 Ağu 2017 08:40 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:21

Erdoğan yeni yatırım müjdelerini verdi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 15 Temmuz Demokrasi Meydanı'nda düzenlenen, "Isparta Toplu Açılış Töreni"nde vatandaşlara hitap etti.

Erdoğan yeni yatırım müjdelerini verdi!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplu konutta 4 bine yakın konut projesinin Isparta'da hayata geçirdiklerini, ulaştırmada gerçekleşen yatırımların tutarının 1 milyar lirayı bulduğunu, Isparta-Antalya yolunun büyük ölçüde tamamlandığını, kalan bölümlerinin de 2019'a kadar biteceğini anlattı.

Elmalarımız çürüğe gitmeyecek

Bugün toplam yatırım bedelinin 235 milyon lirayı bulan meyve suyu fabrikası ile bir içecek şişeleme tesisinin açılışını yaptıklarına işaret eden Erdoğan, "Artık, elmalarınız çürüğe gitmeyecek. Yüzlerce kardeşim elmasını toplayacak ve oraya verecek. Eskiden bu elmalar çürüyordu. Bu iş, at binenin kılıç kuşananındır, bu böyle olur." ifadesini kullandı.

Erdoğan, burada da kamu yatırımlarının açılışını yaptıklarını, çeşitli kurumlara ve belediyelere ait 252 milyon liralık yatırımın resmi açılışını yaparak Isparta'nın hizmet hanesine yeni kalemler eklediklerini söyledi.

Yurt sorunu olmayacak

En geç ekim ayında 5 bin yatak kapasiteli yurdun biteceğini ve hizmete açılacağını bildiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, üniversiteye gelen öğrencilerin yer ve yurt sorunu olmayacağını vurguladı.
Erdoğan, üniversitenin 59 milyon liralık yatırımlarını hizmete açacaklarını, TOKİ'nin Keçiborlu'da 158 konutu tamamladığını, çiftçilere yönelik 65 milyon liralık destekleme projelerinin hayata geçirildiğini, Isparta Belediyesinin 17 milyon liralık, ilçe belediyelerinin ise 8 milyon liralık yatırımlarını tamamladıklarını ve resmi açılışının yapılacağını kaydetti.