İnşaat
06 Eki 2015 14:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:32

ERA Türkiye'den yüzde 100 başarı sözü!

Girişimci adaylarının buluştuğu ‘Bayim Olur Musun Fuarı’nda her yıl olduğu gibi bu sene de yerini alacak olan ERA Gayrimenkul Türkiye, yatırımcı adaylarına yüzde 100 başarı sözü veriyor.

ERA Türkiye'den yüzde 100 başarı sözü!
Yıllardır dev franchise markalarının boy gösterdiği ve bu yıl 15-18 Ekim tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Bayim Olur Musun Fuarı’ yine iş kurmak isteyen girişimcilere yön verecek. Her yıl olduğu gibi bu sene de fuarda yerini alacak olan ABD’li gayrimenkul danışmanlık devi ERA Gayrimenkul Türkiye, fuardaki standında az sermayeyle çok kazandıran bir iş kurmak isteyen girişimcilere yatırım imkanlarını anlatacak. 

 
MEB sertifikalı kurs
‘Franchising ve Markalı Bayilik Fuarı ‘Bayim Olur Musun’un önemine değinen ERA Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, “Gayrimenkul şu anda olduğu gibi önümüzdeki süreçte de en karlı yatırım aracı olmaya devam edecek. Biz de sahip olduğumuz güçlü merkez ofis ve şuan sayısı 48’e ulaşan ofislerimizle bu süreçte yer alacağız” dedi. 

 
ERA’nın eğitim alanında sunduğu hizmetler ve uygulamaya aldığı yeniliklerle ilgili bilgi veren Mustafa Baygan, şunları söyledi: “Türkiye’nin ilk gayrimenkul akademisi ERA Akademi’de, sektörde bir ilk olan ‘ERA Clinic’ ve ‘ERA Coaching’ hizmetlerinin de dahil olduğu güçlü eğitim modeli ile ofislerinin karşılaşabileceği sorunlar ile ilgili çözüm üretiliyor. Gayrimenkul sektöründe kaliteli, eğitimli ve profesyonel kadroların yetiştirilmesi amacıyla oluşturulan kurs açtık. ‘Emlak Reklam ve Araştırma Kursu’nun üç farklı MEB onaylı sertifika programı üzerinde eğitim veriyoruz. Kurstan başarı ile mezun olan kursiyerler MEB onaylı sertifikalarını almalarının haricinde gayrimenkul sektöründe kurumsal marka çatısı altında çalışma imkanına da kavuşacak. ERA Türkiye olarak, değişim gösteren bütün dinamikleri takip etmek ile birlikte ofislerimizi ve genel merkezimizi yaşanabilecek değişikliklere karşı uyarmakta ve buna göre iş planları oluşturuyoruz. Amacımız; her türlü ekonomik değişikliğe karşı gelişimimizi artırmak ve ‘kaliteli yatırım danışmanlığı’ görevimizi yerine getirmek. 
Öte yandan teknolojik olarak da bazı yeniliklere imza attık. Hem mail sistemimizde, hem de  web sitemizde değişikliklerimizle sektörde farklı bir yer edineceğiz. Yeni dönemde farklılıklarımız ile ERA ismi gayrimenkul endüstrisinde 2016 yılında daha çok anılmaya başlanacak.”

 
En karlı sektörlerin başında geliyor
Türkiye’nin de içinde bulunduğu Avrupa ve Ortadoğu bölgesinin en başarılı markalarından olan ve dünyada 3 bini aşkın ofise sahip ERA’nın Türkiye Koordinatörü Mustafa Baygan, şirketin iki yıldır faaliyette olduğu Türkiye’de şimdiye kadar 48 ofis satıldığını hatırlattı. Yeni anlaşmalarla beraber yılsonuna kadar 100 ofis açmayı planladıklarını anlatan Baygan, “Türkiye genelinde franchise yoluyla büyümeye devam ediyoruz. ERA merkezin Türkiye’ye desteği tam. ERA, ‘ERA Eğitim Akademisi ve uygulama ofisi’yle yatırımcılarına yüzde 100 başarı sözü veriyor” dedi.