Etkinlikler
24 Şub 2014 11:49 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:55

ERA Türkiye'den 'Anahtar Seminerleri"

ERA Türkiye, sınırlı sayıda verdiği bayilik sistemini tanıtmak amacıyla ‘Anahtar Seminerleri’ düzenlemeye başladı.

ERA Türkiye'den 'Anahtar Seminerleri"
Avrupa ve Ortadoğu’nun en yaygın ve başarılı gayrimenkul bayilik ağı ERA, Türkiye pazarında da başarılı bir şekilde faaliyet göstermeye devam ediyor. Bir yıl gibi kısa bir sürede 4 şehirde 23 ofise ulaşan ERA Türkiye, sınırlı sayıda verdiği bayilik sistemini tanıtmak amacıyla ‘Anahtar Seminerleri’ düzenlemeye başladı. Başarı ve kazanca açılan kapı olan ‘Anahtar Seminerleri’nin ilki 27 Şubat’ta, Türkiye’nin ilk ve tek gayrimenkul akademisi, ERA Akademi’de düzenlenecek. Seminerde ERA sistemi ve dünyada ispatlanmış başarı modeli anlatılacak.

Dolar kurunu sabitleyerek, farklı bölgelere özel yatırım bedelleri sunuyoruz

Türkiye pazarına başarılı bir giriş yapan ERA Türkiye’nin Yönetim Kurulu Başkanı Can Ekşioğlu, konu ile ilgili olarak ülkemizin her bölgesinden gelecek olan franchise taleplerine açık olduklarını belirtti. Can Ekşioğlu, “ERA Türkiye olarak franchise ağımızın bir parçası olmak isteyen yatırımcılarımıza çeşitli avantajlar sunuyoruz. Türkiye genelinde, bölgelere göre farklı yatırım bedelleri oluşturduk. Dolar kurunu yeni yıl itibariyle sabitledik. Ayrıca ilk bayilere istedikleri bölgede ofis açma avantajını da sağlıyoruz” şeklinde konuştu.

ERA Türkiye’de yatırım maliyeti kısa sürede geri kazanılıyor

ERA Türkiye, franchise ağına katılan ofislerin işlerini kısa zamanda geliştirebilmesi için avantajlı hizmetler sunuyor. ERA farkı sayesinde, yaklaşık bir yıl gibi kısa bir sürede yatırım maliyetini geri kazanmak ve kara geçmek mümkün oluyor. ERA’nın uluslararası bilgi ağına dahil olan ofisler ise, portföy oluşturma açısından en kolay şekilde başlangıç yapabiliyor.

ERA Akademi ile eğitim süreklilik kazanıyor

ERA Türkiye ailesine katılan tüm franchise ofisler, mesleki eğitimler, geniş portföy olanağı, ulusal ve uluslararası bilgi ağından yararlanma imkanı, entegre pazarlama, finansal, hukuki ve teknolojik altyapı desteği gibi özel ayrıcalıklarla destekleniyor. Bunun yanı sıra, ERA Türkiye çatısı altında yer alan tüm ofisler ve gayrimenkul danışmanları, her ay gerçekleştirilen eğitimler ile gayrimenkul danışmanlığı konusunda bilinçlendiriliyor. Konusunda uzman isimler ve kadrolar tarafından verilen eğitimler, kentsel dönüşüm, proje pazarlama, yabancılara satış, gayrimenkul hukuku gibi gayrimenkul sektörüne ilişkin birçok konuyu kapsıyor.