Ekonomi
21 Eyl 2017 17:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:26

En lüks oteldi! Oda satışları durdu

Dünyanın en lüks otellerinden Antalya'daki Mardan Palace Hotel, internetten oda satışını durdurdu. Rezervasyon hattına ve maillerine de yanıt verilmeyen otelin çalışanlarına maaş vermediği ortaya çıktı.

En lüks oteldi! Oda satışları durdu
Antalya’nın Kundu bölgesinde Azeri asıllı Rus işadamı Telman İsmailov tarafından 2009 yılında 1.4 milyar dolara mal edilen ve açılışında Sharon Stone, Richard Gere, Paris Hilton gibi yıldızları ağırlayan Mardan Palace Hotel, mali sıkıntılar yaşıyor. 

EYLÜL, EKİM KAPALI KASIM YOK

Otelin resmi internet sitesi üzerinden yaptığı oda satışlarının tamamını durdurdu. Site üzerinden rezervasyon yapılmak istendiğinde “Aradığınız kriterlere uygun oda bulunamamıştır” uyarısı ile karşılaşılıyor.
 
Oda müsaitlik durumunu gösteren çizelgelerde ise Eylül ayının devamı ile Ekim ayının tamamı satışa kapalı olarak gözüküyor. Kasım ayı için rezervasyon talebi ise sistem tarafından otomatik olarak geri çevriliyor. Otelin rezervasyon hattına ve rezervasyon maillerine ise yanıt verilmiyor.
 
ÇALIŞANLAR MAAŞ ALAMIYOR
 
Bu arada çok sayıda Mardan Mardan Palace Hotel personelinin maaşlarının ödenmemesini gerekçe göstererek Antalya Çalışma ve İş Kurumu Müdürlüğü’ne şikâyet başvurusunda bulunduğu öğrenilirken, otel yönetimi tarafından daha önce yapılan açıklamalarda otelin kapanmadığını, rezervasyon alımlarının 1 hafta süreyle durdurulduğunu belirtmişti.