Konut Haberleri
29 Ağu 2016 14:08 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:36

Emlak Konut'un tarihi kampanyasında son 1 gün!

Gayrimenkul sektörünü şaha kaldırmaya yönelik dev projelere imza atan Emlak Konut GYO'nun tarihi kampanyasında sona yaklaşıldı...

Emlak Konut'un tarihi kampanyasında son 1 gün!
İnşaat sektörüne ivme kazandıracak kampanyalara imza atan Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO, 15 Temmuz darbe kalkışmasından en az hasar için başlattığı tarihi kampanyada sona geliniyor. 

Emlak Konut'un yüklenici firmalarının toplam 30 projede 15 bin konut ve ticari alanla dahil olacağı 'TÜFE'li Satış Kampanyası' ile vatandaşın sosyal konutedindirme şartlarında ev sahibi olması hedefleniyor. Kampanya kapsamında yüzde 20 peşinat, yüzde 0.70 faiz oranı ve 120 aya kadar vadeyle ev sahibi olmak mümkün olabilecek. Yüzde 10'luk kısım ara ödeme olarak tahsil edilecek. 1 Ağustos-31 Ağustos tarihleri arasında geçerli olacak kampanyanın diğer bir seçeneğinde ise; yüzde 30 peşinatla konut sahibi olunabilecek.

Konut kampanyaları uzatılabilir!
Kampanyayla 3 haftada 2 binin üzerinde konut satışı gerçekleştiren Emlak Konut GYO ve GYODER'in kampanya süresini uzatması bekleniyor.

Emlak Konut GYO şartnamesinde; TÜFE'li satışlarda 30.06.2017 tarihine kadar TÜFE güncellemesi yapılmayacağı ve TÜFE güncellemesinin 2017 yılının ikinci dönemden itibaren başlayacağı öngörülüyor. Şartnamede TÜFE oranının 6 aylık yüzde 5'i aşması durumunda ise satışlar için güncelleme oranının 6 aylık yüzde 5'le sınırlandırılacağı belirtiliyor. Ticari ünitelerin dönem içerisinde açık artırma usulü ile satışa sunulması durumunda ise; açık artırma tarihi satış tarihi olarak kabul edilecek ve kampanya şartları uygulanacak.

Kampanyaya dahil olan projeler arasında, Adım İstanbul, Ağaoğlu Maslak 1453, Avrupa konutları Başakşehir, Avrupark, Bahçekent emlak konutları (dükkanlar), Bahçekent emlak konutları (ofisler), Bahçekent Flora, Başakşehir emlak konutları (dükkanlar), Başakşehir Merkez Çarşı (MAKRO), Bulvar İstanbul, emlak konut Körfezkent (dükkanlar), Esenler emlak konutları, Evora Denizli, Evora Tuzla 1. Bölge, Evvel İstanbul, Göl Panoroma Evleri, İstmarina, Karat 34, Koordinat Çayyolu, Metropol İstanbul, Nevşehir emlakkonutları, Nidakule Ataşehir (dükkanlar), Nidakule Kayaşehir, Park Mavera 1, Sofa Loca, Tema Şehir Konya, Tual Adalar, Tual Bahçekent, Park Mavera 2 bulunuyor.