Konut Haberleri
18 Mar 2017 10:59 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:03

Emlak Konut'tan Çanakkale Zaferi için özel sergi!

Gayrimenkul sektörünün devi Emlak Konut GYO, 18 Mart Çanakkale Zaferi'ni unutmadı ve özel bir sergiye ev sahipliği yaptı...

Emlak Konut'tan Çanakkale Zaferi için özel sergi!
20 yıl vadeli konut satışına imza atan sekötör devi Emlak Konut GYO, 18 Mart Çanakkale Zaferi için özel bir sergiye ev sahipliği yaptı.

Emlak Konut GYO, Çanakkale Zaferi'nin 102. yıl dönümünde 100'ü aşkın eserden oluşan “Çanakkale Savaş Malzemeleri ve Resimleri Sergisi”'ni genel müdürlük binasında açtı.

Emlak Konut'un inşaatını gerçekleştirdiği okulların öğrencilerinin eserleri ile Çanakkale Savaşı'nda kullanılan malzemelerden oluşan sergide ayrıca Emlak Konut çalışanları ve yakınlarının hazırladığı maket ve şiirler de sergileniyor.



Türkiye'nin en büyük gayrimenkul yatırım ortaklığı şirketi Emlak Konut GYO, Çanakkale Zaferi'nin 102. yılında anlamlı bir sergi açıyor.

Emlak Konut'un inşaatını yaptığı Emlak Konut Ataşehir Ortaokulu ve Ataşehir Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi ortaklığıyla açılan sergide öğrencilerin hazırlamış olduğu 102 adet eser sergileniyor.

Emlak Konut GYO'nun Ataşehir'deki Genel Müdürlük Binası'nda 17 Mart 2017, Cuma günü düzenlenen etkinlik ile şirket çalışanlarına ve öğrencilerin ziyaretine yönelik olarak açılan “Çanakkale Savaş Malzemeleri ve Resimleri Sergisi” nde ayrıca Emlak Konut çalışanları ve yakınlarının hazırladığı maket ve şiirler de yer alıyor.

“Çanakkale Savaş Malzemeleri ve Resimleri Sergisi” açılışında konuşan Emlak Konut GYO Genel Müdürü Murat Kurum:

Emlak Konut olarak ekonomik anlamda olduğu kadar toplumsal duyarlılık noktasında da önemli sorumluluklarımız bulunuyor. Bu kapsamda milli ve manevi duygularımızı pekiştirmek ve Çanakkale'de şehit olan atalarımızı anma adına Emlak Konut'un inşa ettiği okullar ve öğrencileri ile birlikte bu anlamlı sergiyi açıyoruz'' dedi...

Kurm, ''Hepimizin bildiği üzere Çanakkale anlatmakla bitmeyen bir destantır. Çanakkale'de hepimizin bir parçası var. Burada bulunan pek çok arkadaşımızın bir yakını veya akrabası bu savaşa katıldı ve vatanı savundu'' dedi ve ekledi:''Çanakkale, tüm vatanın kalbinin ortak çarptığı yer oldu. Çanakkale'de milletimiz savaşarak sadece ülke sınırlarını korumadı, bizi biz yapan tüm değerlerimizi de bu savaşta korudu. Dün Çanakkale Savaşı'nda olduğu gibi bugün de aynı şekilde tek yürek olarak ülkemizi daha iyi günlere taşımak hepimizin öncelikli sorumluluğudur.”

Çanakkale Savaşı'na ait fotoğraflardan oluşan sergide ayrıca savaş döneminde kullanılmış gerçek savaş malzemeleri, Emlak Konut çalışanları ve çalışan yakınlarının hazırladığı mini maket ve şiirler sergileniyor.