Konut Haberleri
22 Eyl 2014 16:42 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:53

Emlak Days etkinliği başladı

Emlak Konut GYO tarafından 22-23 Eyül tarihlerinde gerçekleştirilecek ve yabancı yatırımcılara Türk inşaat sektörünü daha yakından tanıtmak amacıyla düzenlenen etkinlik bugün başladı

Emlak Days etkinliği başladı
Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Genel Müdürü Murat Kurum'un projelerini ve Türk inşaat sektörünü yabancı yatırımcılara daha iyi tanıtmak amacıyla fuar kapsamında gerçekleşitercekleirni açıkladğı 2 gün sürecek 'Emlak Days' etkinliği bugün itibariyle başladı.

100'e yakın yatırım fonunun katılım göstermesini beklendiği Emlak Days etkinliğine Emlak Konut'a yatırım yapan tüm hissedarları, yabancı yatırımcıları ve yabancı fonlar davet edildi.

Konu hakkında açıklamalarda bulunan Kurum,  "İnşaatlarımız hakkında bilgi vereceğiz. İstanbul'u daha iyi tanıtacağız. Yabancılar İstanbul'u sadece Boğazı'yla tanıyor. Biz İstanbul'un diğer ilçelerindeki projelerimizi de tanıtacağız. Yabancılar projelerimizi iyi bilmiyor. Mesela 3. Havalimanı nerede olacak, konut almak avantajlı mı riskli mi bunları anlatacağız” dedi.

Gayrimenkul sektörüne ilişkin fren tartışmalarına da değinen Kurum,  "Ben sektörde fren gerektiğine de inanmıyorum. Sanayi büyüyecekse bu da inşatla olur. Tabii ki sanayileşmeliyiz ancak Sayın Babacan sanayileşim derken emlak sektörünü göz ardı edelim demedi. Bu ikisi birbirine paralel gidebilir." yorumunda bulundu.