Fuar
11 Eyl 2014 16:48 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:49

Milliyet Emlak’tan Emlak 2014 Fuarı’na özel ücretsiz eğitim ve sürpriz hediyeler...

Milliyet Emlak, Türkiye’nin en büyük konut projelerinin sergileneceği, sektörün önemli isimlerinin bir araya geleceği 2014 Emlak Fuarı’na katılıyor. 11- 14 Eylül tarihleri arasında gerçekleşecek fuarda Milliyet Emlak, yenilikçi uygulamaları ve sürprizleriyle dikkatleri üzerine çekecek.

Milliyet Emlak’tan Emlak 2014 Fuarı’na özel  ücretsiz eğitim ve sürpriz hediyeler...
Türkiye’nin en uzun süredir kesintisiz emlak arama hizmeti veren emlak sitesi olan www.milliyetemlak.com  yenilenen altyapısı, emlakçı dostu üyelik paketleri ve kullanım kolaylığı ile yeni döneme iddialı bir şekilde başlıyor. Milliyet Emlak, sektörün önemli organizasyonlarından biri olan CNR Expo Emlak 2014 Fuarı'na katılarak sektör temsilcileriyle bir araya gelecek. Fuarda emlak ofislerine yönelik bir eğitim düzenleyecek olan Milliyet Emlak, standını ziyaret edenleri de sürpriz hediyeler ile ağırlayacak.
Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları Milliyet Emlak 12 Eylül Cuma saat 11.00’de gerçekleşecek olan ve konusu “Dijital Çağda Emlakçılık & Emlakta Başarının Sırları” olarak belirlenen bir toplantı yapacak. Eğitim toplantısında; sektörün önde gelen isimlerinden Hilmi Işıkören, deneyimlerini yenilikçi bir yaklaşımla emlak danışmanlarıyla paylaşacak. CNR Expo Hall 4 Konferans Alanı'nda gerçekleşecek toplantıya tüm emlak ofisleri ücretsiz katılabilecek.

Milliyet Emlak’tan hediye fırtınası Milliyet Emlak fuar boyunca standını ziyaret eden emlak profesyonellerine sürpriz hediyeler dağıtacak.

Yenilenen altyapısı ve artan geri dönüş oranlarıyla önümüzdeki dönemde sektöre damgasını vurmaya hazırlanan Milliyet Emlak’ı 11-14 Eylül’de CNR Expo Fuar Alanı Hall 4'te (4-E14) standında ziyaret edebilir, bilgi alabilir ve sürpriz hediyeler kazanabilirsiniz.