Konut Haberleri
24 Şub 2017 11:15 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:01

Emekli çiftlerin promosyon şartları esnetildi!

Banka promosyonunda emekli çiftler için promosyon şartları esnetildi…Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı, emekli çiftler aynı bankayla sözleşme yapmışsa sadece birinin otomatik ödeme talimatı vermesi yeterli olacak dedi...

Emekli çiftlerin promosyon şartları esnetildi!
Emeklilerin banka promosyonu Mart'ta hesaplarda... Bankaların 3 yıllık sözleşme kapsamında verdiği promosyonda emeklilere tek seferde 300, 375 ve 450 lira gibi değişken miktarlarda ödeme yapacak.

Bakanlık çalışmaları sonucunda, emekliler, kredili mevduat hesabı (KMH) veya kredi kartı seçeneklerinden sadece birini seçebilecek. Eşlerden her ikisi de emekli ise ve aynı bankadan emekli aylığı alıyorsa sadece birinin iki otomatik ödeme talimatı vermesi yeterli olacak.

Sabah'ın haberine göre, Türkiye Bankalar Birliği (TBB) de KMH'ın negatif bakiye vermesi ve kredi kartının ödeme işlevi dışında kullanılması gibi bir zorunluluk aranmayacağını ödemelerin Mart 2017'den itibaren bir takvim çerçevesinde yapılacağını açıkladı. Bankalar 3 yıllık sözleşme karşılığında 11.5 milyon emekliye tek seferde aylıklarına göre 300, 375 ve 450 lira gibi değişken miktarlarda ödeme yapacak.
ETİKETLER
#emekli # promosyon