Konut Haberleri
17 Ara 2014 15:39 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:18

Maçka Residences; elit yaşamın yeni simgesi!

Maçka Residences, Armani /Casa sanatsal yorum kattığı iç tasarımı ve Kempinski Residences'in lüks hizmet anlayışıyla Maçka'da seçkin bir yaşam sunuyor

Maçka Residences; elit yaşamın yeni simgesi!
Maçka Residences, 135 metrekare ile 500 metrekare arasında değişen büyüklüklerdeki balkon ve teraslı, en ileri teknoloji ile donatılmış rezidanslarıyla dikkat çekiyor.

Açık ve kapalı havuzlar, spa & fitness merkezi, tam gün güneş ışığı alan güneşlenme terasları ve değişik özel mekanları ile Uluslararası Gayrimenkul ödülüne layık görülen Maçka Residences'ta yaşam 2012 yılından bu yana devam ediyor.

45 milyon dolarlık yatırım

Projede, Armani markasının zarafet ve modernist çizgisi iç tasarıma yansıtıldı. Lüks yaşam konforu ise yüz yıllık kişiye özel hizmet tecrübesiyle Kempinski Residences tarafından sunuluyor. 73 bin metrekare arsa üzerine kurulan projenin yatırım değeri, 45 milyon dolar.

170 dairelik bir proje olan Maçka Residences'ta, Fenerbahçe'de top koşturan ünlü futbolcu Caner Erkin ile Galatasaray'ın yıldızı Wesley Sneijder de oturuyor.

Astaş Holding ve Bemes Yapı ortak yatırımıyla hayata geçen Maçka Residences, Boğaz, Adalar, tarihi Yarımada, Sarayburnu manzarasına hakim konumuyla, elit yaşam biçiminin simgesi, Nişantaşı - Maçka'da yer alıyor.