Ekonomi
23 Oca 2018 10:31 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:38

Ekonomik olarak her türlü tedbiri alıyoruz

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Afrin’e düzenlenen harekatın ekonomi üzerinde herhangi bir olumsuz etkisi olmayacağını dile getirdi. Erdoğan konuşmasında kredi derecelendirme kuruluşlarına da seslenerek, “ Bunlarda yüz yok ki özür dilesinler” ifadelerini kullandı.

Ekonomik olarak her türlü tedbiri alıyoruz
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Afrin'e yönelik Zeytin Dalı Harekâtı'nın ekonomiye en küçük bir olumsuz yansımasının olmayacağını söyledi.

TEDBİRLERİ ALIYORUZ

Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde gerçekleşen Ankara Sanayi Odası 54. Yıl Ödülleri Töreni'ne katılan Cumhurbaşkanı Erdoğan, geniş bir cephede fiili mücadele yürütürken, ekonomiyi asla ihmal etmediklerini ve etmeyeceklerini kaydederek, "Ekonomideki hedeflerimize ulaşmak için gereken her türlü tedbiri alıyoruz, adımı atıyoruz" dedi.

YÜZ YOK Kİ ÖZÜR DİLESİNLER

"Kredi derecelendirme kuruluşlarının yaptıkları açıklamalara aldanmayın" çağrısında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bunlar kendilerine göre siyasi kararlarla Türkiye'yi çökerteceklerini sanıyorlar. O denli aleyhte açıklama yaptılar. Büyüme yüzde 11.1, dünyada bir numara. Özür dilediler mi, yok. Bunlarda yüz yok ki özür dilesinler" diye konuştu.

ÇAĞLAYAN DA TÖRENDE

Konuşmaların ardından ASO'nun 54. kuruluş yılında 54 ödül sahiplerine verildi. Törene ABD’deki Rıza Zarraf dosyasında sık sık adı geçen ve yüklü miktarda rüşvet aldığı iddia edilen eski bakan Zafer Çağlayan da katıldı. 


İLGİLİ HABERLER: