İnşaat
08 Eyl 2015 14:05 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:21

DuPont Corian bina cephelerine yenilikçi ürünler geliştirdi!

Yapı ve inşaat sektörüne bilim odaklı yenilikçi ürünler geliştiren ve dünyanın en çok tercih edilen yüzey kaplama markalarından biri olan DuPont Corian, binaların dış cephelerine estetik getiriyor.

DuPont Corian bina cephelerine yenilikçi ürünler geliştirdi!
Kolay şekillendirilebilmesi ile hayallerdeki dış cephe tasarımını uygulama imkanı sunan DuPont™ Corian®, sahip olduğu pek çok avantaja ek olarak uzun ömürlü ve dış hava şartlarına dayanıklı olması nedeniyle dış cephe kaplamada sıklıkla tercih ediliyor.

Tüm dünyada yaşam alanlarına kalite ve estetik sunan DuPont™ Corian®, binaların dış cephe kaplama uygulamalarında benzersiz özellikleriyle ön plana çıkıyor. Tasarımcıların dikey yüzeylerde de yaratıcı çözümler üretmesine imkan sağlayan DuPont™ Corian®, dış yüzeylere yenilikçi, dayanıklı ve dikkat çekici özellikler sunuyor. 

Lekelere karşı dirençli ve dayanıklı yapısı, kolay temizlenebilmesi, yenilenebilmesi ve tamir edilebilmesi ile iç dekorasyonda çok yönlü olarak kullanılabilen DuPont™ Corian®, dış cephelerde de güvenle uygulanabiliyor.  Yüksek performansın şık görünüm ve çok yönlü uygulama ile birleştiği DuPont™ Corian®, tasarımcıların düşledikleri yeni görünümleri açığa çıkarıyor.

Sertifikalı dış cephe solid yüzey kaplaması
Ürünlerinin kalitesiyle her koşulda fark yaratan DuPont™ Corian®, dış cephe solid yüzey kaplaması olarak İngiltere sertifikası CWCT2012/050, Avis Technique sertifikası ATEC 2/11 ve CSTB tarafından verilen sismik sertifikaları ile en fazla sertifikayı almış ürün olma özelliğini taşıyor. Kolay şekillenebilen, lekelere karşı direnç ve dayanıklılık gösteren, kolay temizlenip yenilenebilen DuPont™ Corian®, tasarımı konforla buluşturmaya devam ediyor.

DuPont™ Corian® Hakkında - İlk başta mutfak ve banyo tezgahları için yüksek performanslı bir malzeme olarak geliştirilen DuPont™ Corian®; işlevsellik, çok yönlülük ve estetiğin oluşturduğu eşsiz bileşimi sayesinde, şimdi iç tasarım ve mimari amaçlı kaplama malzemeleri arasında lider bir global marka konumuna gelmiş durumda. DuPont, yıllar içinde DuPont™ Corian® solid yüzey malzemesini, hayal edebileceğiniz her uygulama için olağanüstü bir tasarım aracına dönüştürdü.

Mutfaklar, banyolar, aydınlatma, dış cephe, oturma grupları, radyatörler, ev otomasyonu, dokunmatik yüzeyler: Bugün, DuPont™ Corian®, neredeyse her yerde ticaret, konut ve kamusal alan uygulamalarında karşınıza çıkıyor.

DuPont™ Corian® hakkında daha fazla bilgi için: www.corian.comwww.deepcolour.corian.com /  www.endlessevolution.corian.com / Facebook.com/CorianDesignTwitter.com/CorianDesign / Youtube.com/CorianDesign / Instagram.com/CorianDesign

DuPont Hakkında - DuPont, 1802'den beri inovatif ürünler, malzemeler ve hizmetler yoluyla küresel pazara dünya çapında bilim ve mühendislik sunuyor.  Müşteriler, hükümetler, STK'lar ve düşünce liderleriyle işbirliği yaparak tüm toplumlar için yeterince sağlıklı gıda bulmak, fosil yakıtlara bağımlılığı azaltmak, yaşamı ve çevreyi korumak gibi küresel sorunlara çözümler bulabileceğimize inanıyor.  DuPont ve inovasyona olan bağlılığı hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.dupont.com'u ziyaret edin.

Oval DuPont logosu, Sonsuz Evrim ve Sonsuz Evrim logosu, DuPont™, Corian® ve DeepColour™; E. I. du Pont de Nemours and Company veya iştiraklerine ait ticari markalar, tescilli ticari markalar veya telif hakkına tabi malzemelerdir. Diğer logolar, ticari markalar ve tescilli ticari markalar, ilgili sahiplerinin mülkiyetindedir. *Patent Sürecindedir.