Konut Haberleri
23 Mayıs 2015 16:45 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:43

Bu lego oyuncak değil gerçek!

Amerika Florida'da hizmet veren konsept otel Legoland Resort'ta her biri farklı temalı 152 oda bulunmakta olup otelde yataklar dışındaki her şey legolardan yapılmış durumda..

Bu lego oyuncak değil gerçek!
Fortune dergisinin "Yüzyılın Oyuncağı" olarak gösterdiği Lego'nun meraklıları için hayata geçirlien Legoland Resort nam-ı diğer logo otel özellikle çocuklar için benzersiz bir konaklama alanı sunuyor. Amerika'naın Florida eyaletinde 150 dönümlük alana kurulan lego konseptli otel, lego taşlarına benzeyen tuğlalardan aypıldı. 5 katlı otelde 152 oda bulunmakta olup hemen yanı başında ise 50'den fazla lunapark oyuncağı, şovlar, restoranlar, alışveriş mağazaları ve su parkının bulunduğu 6 bin m2'lik Legoland Park yer alıyor.

Her odası tamamen farklı temalarla tasarlanan otel aynı zamanda dünyada Lego'dan yapılmış en büyük otel olma özelliğine sahip. Çocuklar için birbiriden eğlenceli aktiviteler düzenlenen otelde yataklar dışındaki herşey legolardan yapılmış durumda.

Lego taşları ile doldurulmuş yüzme havuzunun bulunduğu Legoland Resort'ta bir gecelik konaklamanın bedeli ise en düşük 128 sterlin yani yaklaşık 520 lira.