Sektörel
06 Kas 2017 15:20 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:32

Dolce & Gabbana artık makarna üretecek!

Dünyaca ünlü marka Dolce & Gabbana, İtalyan makarna üreticisi Pastificio di Martino ile işbirliği yaptı. Gabbana, 5 bin paket makarnanın dünya çapında satışa çıkartılacağı açıklandı.

Dolce & Gabbana artık makarna üretecek!
Milyar lira değerinde çanrta satan lüks marka Dolce & Gabbana, yeni bir sektöre adım atıyor.  Ünlü marka, İtalyan makarna üreticisi Pastificio di Martino ile işbirliği ile makarna üretimine başlıyor.

5 bin makarna

Şirketten yapılan açıklamada, ilk etapta sınırlı sayıda üretim gerçekleştirileceği ve 5 bin paket makarnanın dünya çapında satışa çıkartılacağı açıklandı.

Bloomberg'in haberine göre, Dolce & Gabbana etiketli makarna paketlerinin 1000 adedi ABD'de satışa sunulacak. Paketlerin üzerinde Duomo Di Milano Katedrali, Venedik kanalları, Kolezyım ve Pisa Kulesi gibi İtalya'nın ünlü yapılarının resimleri yer alacak.

Dolce & Gabbana, 2017 İlkbahar-Yaz kreasyonunda yemeklerden ilham alalak tasarlanan koleksiyonuyla dikkat çekmişti. Ünlü marka, bu yılın başında buzdolabı, tost makinesi ve su ısıtıcısı gibi özel tasarım ürünleri de piyasaya sürmüştü.

Dolce & Gabbana, İtalya'nın dünyaca ünlü pastalarıyla ürün çeşitliliğini genişletmeyi hedefliyor.