Konut Haberleri
13 Mar 2017 14:35 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:03

Doğu’nun en yüksek binası ESN Twin Towers satışa çıktı

ESN Esenler Yapı İnşaat, temelini attığı Doğu Anadolu’nun ve Elazığ’ın en yüksek binası ESN Twin Towers ile şehrin modernleşme çalışmalarına bir yenisini daha ekledi.

Doğu’nun en yüksek binası ESN Twin Towers satışa çıktı
ESN Esenler Yapı İnşaat; Hititlerden Osmanlı’ya kadar binlerce yıl boyunca çok sayıda medeniyete sahne olan Elazığ’a modern bir yaşam kazandırıyor. İnşaat sektöründe 14 yıllık bir deneyime sahip olan firma, şehrin yeniden inşasını adeta tek elden sürdürüyor. Bu kapsamda inşa ettiği otel, iş ve hizmet merkezlerine ESN Twin Towers ile konut projesi de ekledi.

Şehri modern yaşam standardıyla buluşturacak ESN Twin Towers, 2 adet kule ve alt kütlesinde yer alan mağazalardan oluşuyor. Sunduğu üst düzey yaşam standardının yanı sıra, şehir için güçlü bir simge olarak tasarlanan proje; manzara, rüzgar, güneş ve enerji verimliliği açısından da şehir ilk üst düzey teknolojik donanımına sahip bulunuyor.

Şehrin her noktasına hakim
Şehrin her noktasına hâkim olan konumu, mağaza blokları, sosyalleşme imkânı sunan geniş meydanları ile modern şehir atmosferi yaratılması planlanıyor.
ESN Esenler Yapı İnşaat olarak imza attıkları her proje aracılığıyla Elazığ’a modern bir yüz kazandırdıklarını ifade eden ESN Esenler Yapı İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Şevket Demir, bugüne inşa ettikleri otel, iş ve hizmet merkezleri projelerine ESN Twin Towers ile konut projesini de eklediklerini belirterek konuya ilişkin şu açıklamada bulundu:



“Sektörde 14 yıllık bir deneyime sahip bir firma olarak Elazığ’a çok sayıda yapı kazandırarak şehrin modern yüzünün temelini attık. Bugün geldiğimiz aşamada, üst düzey teknolojik donanıma sahip, şehrin en yüksek binasına da imzamızı atarak bu misyonumuzu en üst noktaya taşımayı hedefliyoruz. 2 yıl süren yoğun bir çalışmanın sonucunda Kasım sonu tamamlayarak şehre armağan edeceğimiz ESN Twin Towers ile sektördeki konumumuzu da güçlendiriyoruz. Sahip olduğumuz inşaat yapı kültürünün bir yansıması olan projemiz, yatırımcılarımıza kendilerini özel hissedebilecekleri konforlu bir yaşam alanı sunarken, meydanları, sosyal tesisleri ile de Elazığlılara hak ettikleri modern yaşamın kapılarını aralayacak.”

Kentin yeni çekim merkezi
Projedeki dev kuleler arasında kalan meydanlar, aileler ve çocuklar için şehir içinde saklı bir bahçe ortamı sunan zengin peyzaj alanları ve ortak kulanım alanları için oluşturulan sosyal tesisler ve kapalı yüzme havuzu kentin yeni çekim merkezini oluşturuyor.  Elazığ’ın en yüksek binası olarak aynı zamanda çevresindeki parseller ile kentsel dokuda süreklilik ve bütünlük sağlıyor. Çevresindeki tüm yollarla, mimari ve şehircilik ilkeleriyle bağdaşan bir yaklaşımla, yaya hareketlerini referans alarak şekillenen estetik anlayışıyla, güçlü bir yaşam çevresi sunuyor.

Panoramik şehir manzarası
Yaklaşık 100 metre yüksekliğe sahip kulelerde, panoramik bir şehir manzarası sunuluyor. Her katta iki dairenin yer aldığı kulelerde, 3 yönlü bir cephe hâkimiyeti bulunuyor. Projenin ketin simgesi olmasının dışında sahip olduğu zengin bir peyzaj, mimari detaylarla zenginleştirilen mekânlar ile de yatırımcılar için artı bir değer katması bekleniyor. 

ESN TWİN TOWERS HAKKINDA
➢ Arsa alanı 12.000 m2
➢ Toplam 100 normal daire
➢ 2 penthouse daire
➢ 23 mağaza
➢ 2 teras cafe
➢ 99 araçlı açık otopark
➢ 178 araçlı kapalı otopark
➢ 310 cm net tavan yüksekliği
➢ Toplam inşaat alanı 42.693 m2
➢ Site içi sosyal alan 4395 m2
• Basketbol sahası
• Peyzaj alanı
• Çocuk oyun alanı
• Yürüyüş parkuru
• Oturma alanı
➢ 598 m2 lik kapalı yüzme havuzu, Türk hamamı, buhar odası, Sauna (Bay - Bayan ayrı)
➢ 266 m2 lik bahçe katında fitness salonu
➢ Kreş, kapıcı daireleri, Mescid
➢ Jenaratör
➢ Toplam 2 bloktan oluşuyor
➢ Her blok 28 katlı
➢ Her katta çift daire var
➢ Daireler üç cepheli
➢ 24 saat güvenlik

KONUT İÇİ BİLGİLERİ

➢ Oda sayısı 4+1
➢ 275 m2 brüt büyüklükte daireler
➢ Çift banyo
➢ Misafir WC
➢ 24 m2 lik şehir manzaralı balkonlar
➢ Yatak odasında giyinme odası + ebeveyn banyosu
➢ Antrede gömme vestiyer
➢ Çocuk odalarında gizli gardıroplar
➢ Klima alt yapısı
➢ Bütün odalarda yangın sprinkleri
➢ İtalyan duvar kağıtları
➢ CNC granit - seramik döşemeleri
➢ Özel tasarlanmış kapılar
➢ Modern ve kullanışlı tasarlanmış mutfak düzeni