Konut Haberleri
26 Tem 2014 15:23 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:35

Düşük peşinatla daire fırsatı

Beylikdüzü'nde yükselen akıllı karma yapma projesi Demir Romance'ta satış süreci devam etmekte olup yüzde 10 peşin ödeme indirimi, 1 yıl taksit erteleme ve düşük peşinatla ödeme yapılabiliyor

Düşük peşinatla daire fırsatı
7 blokta yer alan 776 konut ve 60 ticari birimden meydana gelen Demir Romance projesi, 235 milyar liralık yatırım bedeli ile Beylikdüzü'nde Demir İnşaat tarafından hayata geçiriliyor. 1+1'den 4,5+1'e kadar 14 farklı daire ile 28 villanın yer aldığı projede sauna, Türk hamamı, tenis kortu, basketbol sahası, açık ve kapalı yüzme havuzları, squash, basketbol sahası, dans eğitim merkezi, sinevizyon, çocuk oyun odaları, kreş, toplantı odaları, yürüyüş ve bisiklet parkurları ile spa merkezinin yer aldığı 22 bin metrekareliksosyal tesis alanı da bulunuyor.

37 bin metrekarelikalan üzerinde inşa edilmekte olan Demir Romance projesinde akılı ev teknolojileri ile donatılmış dairelerde  lamba, fırın, ocak ve hatta perdeler dahi tek tuşla kontrol edilebiliyor.

Demir Romance Ödeme Seçenekleri
Peşin alımlarda yüzde 10 indirimin uygulanan Demir Romance'ta düşük peşinatlar, 1 yıl ödeme erteleme  ve 1 yıl sonra başlayacak taksitleri banka kredisi garantörlüğünde 120 ay vadeli olarak ödemek mümkün.