Konut Haberleri
05 Ağu 2015 10:44 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:02

İşte Demir İnşaat'ın yeni gözdesi!

İstanbul'un göbeği, Levent plazalarının ve AVM'lerinin tam arkası olan Gültepe kabuk değiştiriyor. Ada bazlı ve vatandaş destekli yürütülen dönüşüm bir çok inşaat firması gibi, Demir İnşaat'ında radarına girdi...

İşte Demir İnşaat'ın yeni gözdesi!
Kiralık 1+1 daire fiyatlarının 1.500 TL seyrettiği, satılık konutların da 300 bin TL'den başlayıp milyon TL'lerin konuşulduğu Levent bölgesi değişime giriyor.

Aslında tam anlamıyla Levent olmasa da o bölgeye daha yakın olduğu için isimlendirilen Kağıthane Gültepe tam anlamıyla kabuk değiştiriyor. 

Kağıthane Belediyesi tarafından başlatılan kentsel dönüşüm hareketi vatandaş tarafından da olumlu karşılanıyor. Haliyle de bu dönemde inşaat firmalarının hem uğrak hem de gözde yeri olmuş durumda.

Bu firmalardan bir tanesi de Demir İnşaat... Demir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Hamit Demir, bir çok demecinde kentsel dönüşüme sıcak baktığını belirtmiş hatta İzmir'de böyle bir harekata katılacağını da duyurmuştu. Son dönemde de gözde bölge Gültepe'yi gözüne kestiren Demir İnşaat da bölgeden arsa topluyor.

Gültepe'nin en büyük avantajının merkezi konumu... Ünlülerin uğrak mekanı Kanyon AVM&Residence'ın hemen arka mevkiinde yer alıyor.