Dekorasyon
15 Haz 2015 11:32 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 02:48

Dekorasyonda yeni trend ‘Touching’

Ofis ve evlerin dekorasyonunda yeni trend olarak touching sistemi uygulanıyor.Dekorasyon bütçelerinin hızlı artış gösterdiği bu zamanlarda düşük bütçelerle uygulama yapılan touching sistemi iç mimari ve dekorasyon sektörünün yeni trendi oldu.

Dekorasyonda yeni trend ‘Touching’
ML Mimarlık’tan Emel Balcı, dekorasyon da oldukça ilgi gören yeni trend touching sistemini değerlendirdi…

Evinizin veya ofisinizin bir odası ya da bir köşesi için uygulayabileceğiniz ekonomik, hızlı ve yaratıcı ‘touching’ çözümleri sayesinde siz de var olan mekanlarınızı güzelleştirebilir ya da daha fonksiyonel hale getirebilirsiniz. Mekanınıza etkileyici bir touching yapmak için bazen sadece bir aksesuar, duvar kağıdı veya aydınlatma yeterli olur. Ufak bütçelerle kendinizi sanki yeni bir mekana girmiş gibi hissedersiniz.Bu değişimin verdiği mutluluk huzurunuzu, enerjinizi hem de verimliliğinizi artıracaktır. Bazen de ailenizde yaşanan değişikliklere uyum sağlamak için yeni bir çocuk odası ya da hayalini kurduğunuz bir hobi odası tasarlamak isteyebilirsiniz.

Touching yani ‘mimari dokunuşlar’ için yapmanız gereken ilk şey, mimarınızdan keşif talep etmek. Beklentilerinizi net bir şekilde anlattıktan sonra mimarınız ihtiyaçlarınız doğrultusunda projeyi hazırlar. Daha sonra eksiklerinizi belirleyerek bütçeniz dahilinde bir alışveriş listesi çıkarılır. Sistemin en rağbet gören avantajı, kısa sürede çözüme ulaştırması ve touching yapılmış olan bir köşenin ya da bir odanın hayallerinizdeki görünüme kavuşmasıdır



Evlerde ‘’Touching’’
Evlerde daha çok aile bünyesine yeni katılmış ya da katılacak bebek odaları için kullanılıyor. Ancak bunun yanında salonlarına yeni bir hava katmak isteyen, yatak odalarında ki ambiansı değiştirmek isteyen ya da antrelerini düzenlemek isteyen kişilerde touching sistemine oldukça rağbet gösteriyor.
En büyük avantajlarından biri de evde tadilat havasının olmaması. Çünkü önceden hazırladığımız projeler ve imalat çözümlerimizle birkaç gün için sadece evinizde çalışma oluyor ve teslimi yapıyoruz. Asıl çalışmalar size hissettirilmeden dışarıda bizler ve ekiplerimiz tarafından gerçekleştiriliyor.



Ofislerde ‘’Touching’’
Özellikle ofisler ve işyerleri touching sisteminin tüm avantajlarından maximum düzeyde faydalanıyor. Öncelikli fresh, fonksyonel , estetik alanlar yaratılarak personellerinin verimliliği artıyor. Tüm dekorasyon çalışmaları çok hızlı ilerlediğinden iş zamanları kendilerine kalıyor . Ofisler içinde ağırlıklı olarak lobiler, girişler, v.i.p salonlar, misafir görüşme odaları ve toplantı odaları touching sisteminde çok rağbet görüyor. Bazen sadece aydınlatmaların değişmesi, duvar kağıtlarının kullanılması ya da sadece tablolar ve aksesuarlarla bile çok farklı, enerjisi yüksek mekanlar yaratabiliyor.

ML Mimarlıktan ‘’touching ‘’ uygulaması, Touching sisteminin uygulanmasında tüm tasarımlar Y.Mimar Emel Balcı tarafından yapılıyor, uygulamalarının nasıl işlediğini değerlendiren Emel Balcı, öncelikle bizden talepte bulunan müşterimizi analiz etmekle başlıyoruz .Bizim en büyük avantajımız müşterilerimizin bizden talep ettiği istekleri çok iyi analiz ediyor olmamız, karşı tarafı çok iyi dinlememiz ve organizasyonumuzu ve tasarımlarımızı beklentiler doğrultusunda çok doğru noktalarda başarabiliyor olmamız.

Sonrasında hazırladığımız çalışmalar doğrultusunda alışverişi müşteri adına yapıyoruz ve tasarlanmış olan özel imalatlarımız da var ise bir yandan da ilerlemiş oluyor. Touching yapılacak mekana tüm hazırlıklarımızı önceden organize olarak teslime hazır olur.Evinizin veya ofisinizin tadilat havasında olduğu izlenimi vermeden olabilecek en kısa sürede teslimatımızı yapılıyor.

Sistem çok hızlı ilerlediğinden, belirtmiş olduğumuz teslim tarihlerinde çalışmalarımızı size teslim etmiş oluyoruz. Herkes için en değerli olan şeyi yani zaman müşterilerimize kalıyor ve biz onlar için çalışırken onlar sevdiklerine vakit ayırabiliyor ya da işlerinde herhangi bir kesintiye uğramadan çalışmaya devam edebiliyorlar.
Müşterilerimizin bütçelerine uygun çalışmalar yapılıyor. Sistemin en büyük avantajlarından biri de çok hızlı çözüm sürecimizin olması. Tüm uluslararası trendleri ve yeni çıkan tüm yapı malzemelerini yakından takip ediyor olmamız, çözümlerimizde çeşitliliği, fonksiyonelliği maximum seviyede elde etmemizi sağlıyor.

Email: emel@M-L.com.tr
Web: www.M-L.com.tr