Dekorasyon
12 Eyl 2015 15:57 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:23

Değişim için hazırlanın!

Uzmanlar mevsim geçişlerinin insanlar üzerinde bir değişim isteği yarattığını söylüyor. Ve bu konuda en iyi yöntemin değişikliğe odadan başlaması gerektiğini vurguluyor.

Değişim için hazırlanın!
Yaz aylarının sonuna doğru ilerlerken bir değişime ihtiyaç duyuyor ve ne yapacağınızı bilemiyorsanız işte size tüyolar.. Uzmanlar, “Peki ama ne yapmalı?” diye düşünenlere odalarından başlamalarını öneriyor. Bu sene boğucu sıcaklarla uğraşan insanlar açık alanlarda geniş ferah ortamlarda ve klimalı mekanlarda oturmayı tercih etti. Kış yaklaştıkça aradığımız önceliklerde buna göre değişecek. Kışa hazırlık olarak odanızda bir kaç dokunuş ile havanızı değiştirebilirsiniz..

Değişim adına ilk olarak odanızda ki ışıktan başlayabilirsiniz. Kış aylarında Güneş’in olmayışından ötürü odanızda ufak lamba ve abajur gibi aksesuarlar ile birkaç yerden yansıtmalı olarak doğru aydınlatma sağlanabilir. Daha sıcak bir ortam yaratmak istiyorsanız renkli lambalar kullanabilirsiniz. Sarı ve kırmızı tonlarını odanızda bulundurursanız kış aylarında romantik ve sıcak bir hava elde edebilirsiniz.

Odanın önemli bir diğer kısmı ise uyandığınızda size ilk merhaba diyecek olan köşedir. Eğer bu duvarlar ise yapmanız gereken zevklerinize göre tablolar, stickerlar, raflar yerleştirmek. Böylece uyandığınızda sizi mutlu eden hoş bir tabloya bakarak güne daha huzurlu başlayabilirsiniz.

Odanıza ait bir manzaranız varsa, cam kenarına bir masa ve berjer koyarak, kitap okuyacağınız, kahve içeceğiniz ve kış manzarasını izleyebileceğiniz bir alan yaratabilirsiniz.7

Kaynak: www.dekorasyoneki.com