Konut Haberleri
10 Eki 2015 11:13 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:33

DAP Yapı'ya Avrupa’dan 9 ödül!

Dap Yapı, Avrupa’nın en prestijli gayrimenkul ödülleri arasında yer alan ‘European Property Awards’ tarafından 9 ödüle layık görüldü.

DAP Yapı'ya Avrupa’dan 9 ödül!
Geçen yıl 15 ödülle törende rekor kıran Dap Yapı, son üç yılda 33 ödül kazanmış oldu. Dap Yapı’nın ödül alan projelerinden İstmarina ve Burgu Kule ise dünyanın en iyisi olmak için aday gösterildi.
Property Awards tarafından Londra’da düzenlenen törende yeni projesi Adam Kule ve Dalga kule ‘Çoklu Rezidans Mimarisi’,  2014-2015 yılında Dünyanın En İyi Yapı Geliştirme Projesi seçilen İstMarina ‘En İyi Ticari Arsa Geliştirme’ ve ‘Karma Kullanım Geliştirme’, Vazo Kule ‘Yüksek Bina Geliştirme (Konut)’, Burgu Kule ise ‘En İyi Otel Mimarisi’ ve ‘Karma Kullanım Geliştirme’ alanlarında ödüle layık görüldü. Dap Yapı, DAP Vadisi projesiyle ‘Pazarlama Geliştirme’, A Ofis projesiyle ‘Ofis Geliştirme’ kategorilerinde ödül kazandı.
Dap Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ziya Yılmaz, projelerini geliştirirken yoğun araştırmalar yaptıklarını belirtirken, “DAP Yapı olarak günü kurtaracak projelerden ziyade geleceğin yaşam alanlarını tasarlıyor, çağın en yeni teknolojisini ve en iyi malzemesini kullanıyoruz. Gösterdiğimiz emeğin karşılığını da uluslararası platformlardan alıyoruz. Ülkemiz için en iyisini inşa ediyoruz” dedi.