Kampanyalı Projeler
14 Eyl 2013 11:36 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 00:34

Dap Vazo Kule'de 36 aya sıfır faiz kampanyası! 199 bin liradan başlıyor!

Dap Yapı'nın Vazo Kule projesinde başlattığı kampanya kapsamında 36 ay vadeye sıfır faiz imkanı sunuluyor

Dap Vazo Kule'de 36 aya sıfır faiz kampanyası! 199 bin liradan başlıyor!
Doğru lokasyonda farklı mimari uygulama anlayışını kaliteli inşaat tekniğiyle birleştiren Vazo Kule, İstanbul'un yeni cazibe merkezi Maltepe Dragos'ta yükseliyor. Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlığıyla önemli bir lokasyon avantajı sunuyor. Proje, Fener'den başlayıp Tuzla'ya kadar devam eden Türkiye'nin en uzun sahil bandı üzerinde yer alıyor. 
 
Vazo Kule'den bedava home office'ler
 
Dap Yapı'nın, eski Hitit vazosundan yola çıkarak tasarladığı Vazo Kule, M.Ö. 1600 yılından izler taşıyor. 2 adet rezidans ve 1 adet ofis bloğunun bulunduğu Vazo Kule, toplam 399 üniteden oluşuyor. 289 rezidansın yüzde 70 oranında satışını gerçekleştiren Dap Yapı, 99 adetlik home office bloğunda kendi finansman sistemiyle 36 ay vadeye sıfır faiz imkanı sunuyor; fiyatlar 199 bin TL'den başlıyor.
 
Projede, dört mevsim kullanılan açılır-kapanır yüzme havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları ve çok amaçlı spor sahalarının yanı sıra sosyal tesisler bünyesinde fitness center, sauna, Türk Hamamı ve masaj odaları gibi keyifle değerlendirilebilecek alanlar, açık ve kapalı otoparklar bulunuyor. 
 
Ofislerin yüzde 50'sinin ön satışı gerçekleşti
 
Projenin VIP Asistan konsepti; sekreter, yardımcı personel gibi ihtiyaçlarınızı ortadan kaldırarak, 7/24 özel asistan, back office ve concierge hizmetleri sunuyor. Gelen telefonlar, özel tanımlanan hizmet hattı numarasıyla, firmanızın adıyla açılıyor. Notlar ve posta alınıyor, günlük randevu akışı düzenleniyor, ziyaretçiler karşılanıyor, çay-kahve ikramı yapılıyor, ofis temizleniyor, sinema, restoran, uçak bileti rezervasyonu sağlanıyor. 
Ofis Yönetim Sistemiyle, işletmenin ihtiyaç duyduğu lobi, asistan odası, toplantı odası, salon gibi yüzlerce metrekarelik alan, maliyetli bir yatırımla satın almak yerine gerektiğinde katkı payı ödenerek kullanılabiliyor.     
 
6.5 ila 10 yılda geri dönen akıllı yatırım
 
Bir sekreter çalıştırmanın işverene ayda 3.000.- TL'ye malolacağı hesabıyla, 8 ila 12 yıllık sürede kendisini amorti eden Vazo Kule home office'ler yatırımcıya ‘bedava'ya geliyor. 
 
(3000 TL x 12 ay = 36.000.- TL'dir. 10 yılda bu rakam 360.000.- TL'ye denk gelir.       360.000 TL'ye alınan ofis, 10 yıllık sürede ‘bedava'ya gelecektir.) 
 
Yüzde 50 civarında satışın gerçekleştiği home office blokunda, büyüklüğü 53 m2 – 94 m2 arasında değişen ofisler, istenildiği takdirde birleştirilerek daha büyük metrekarelerde çalışma alanları elde edilebiliyor.
 
Rezidansları Rotana işletecek
 
Vazo Kule, kullanıcılarına olduğu kadar, kendisine yatırım amaçlı sahip olanlar için de büyük bir fırsat sunuyor. “Oturmadığın dönemde kirala” modeliyle alternatif kazanç imkanı sağlıyor. 
 
Bir süredir projelerini rezidans-otel konseptinde çözen Dap Yapı Vazo ve Dalga Kule'deki rezidansların işletmesini, dünyaca ünlü otelcilik şirketi Rotana'ya verdi. Afrika ve Ortadoğu bölgelerinin ‘en iyisi' olarak tanınan şirket, 15 bin çalışanı ve 20 bin odasıyla yılda 5 milyon ziyaretçiyi ağırlıyor. 
 
Haftalık, aylık ve yıllık kiralanabilen daireler bundan böyle profesyonel bir yönetim sistemiyle işletilecek. Daire sahipleri dilerlerse kendi yerlerini kiralayarak ekstra gelir elde edecekler. İki kere kazanmak isteyenler, Rotana'nın işletim sistemiyle dairelerini otel olarak kiraya verip kâr etmeye hemen başlayacak.
 
Kartal-Maltepe bölgesi, Kentsel Dönüşüm Projesiyle bambaşka bir çehre kazanıyor. Sahil şeridinde yer alacak bin yatlık Marinası, Adliye Sarayı, hizmet ve kültür alanlarının yanında nitelikli konut siteleri ile yatırımcıları kendisine çekiyor. Vazo Kule'nin yan parselinde Tekel'e ait yerde binlerce öğrenciye eğitim imkanı sağlayacak olan İstanbul Şehir Üniversitesi kuruluyor. Kartal Adliyesi'nin Yüksek İstinaf Mahkemesi olarak yeniden yaşama geçecek olması bu alanda yoğun bir personel ve ziyaretçi trafiğini işaret ediyor. Geçmişte elit ve varlıklı kesimin gizli cenneti olarak anılan bölge, günümüzde de insanların yaşamak ve çalışmak için can atacağı bir cazibe merkezine dönüşüyor. 
 
“Bedava ofis” konseptini devam ettiren Dap Yapı, dönüşüm temasına uygun arsalarda projeler geliştiriyor
 
Dap Yapı, 2013'ün son çeyreğinde dört yeni projenin startını vermeye hazırlanıyor. İkisini, Avrupa yakasında Kağıthane'de hayata geçirecek olan şirket, diğer iki proje içinse Asya yakasında Kartal-Maltepe bölgesini seçti. Projelerin lokasyon anlamında mükemmel olduğunun altını çizen Ziya Yılmaz, Kağıthane'nin ofis, Kartal-Maltepe'nin ise karma konseptte konumlandırılacağı bilgisini verdi. Projelerin toplam hacmi ise 3 milyar TL'yi bulacak.
 
Dap Yapı, sadece kendi tarihinin değil, inşaat sektörünün de gelmiş geçmiş en büyük hacimli projelerinden birini hayata geçirmeye hazırlanıyor. Emlak GYO çatısı altında güçlü, saygın ve benzersiz bir projeye başlıyor. Kartal'da yaklaşık 65 bin metrekarelik arsada, içinden hızlı tren geçen, okul, AVM, hastane, rezidans, ofis ve cami gibi birçok farklı unsuru barındıracak olan ve önünde marina bulunan ilk karma projenin lansmanı için gün sayılıyor.
 
Dap Vazo Kule iletişim
 
 444 33 39
http://www.vazokule.com.tr/