Kentsel Dönüşüm
28 Haz 2014 17:12 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 01:23

Dap Vazo Kule 179 Bin TL'ye

Dap Yapı Vazo Kule Evleri İstanbul’un yeni cazibe merkezi Maltepe Dragos’ta yükseliyor...

Dap Vazo Kule 179 Bin TL'ye
Mimaride çığır açan fikirlerin ve konut anlayışında yeniliğin öncüsü DAP Yapı, Hitit medeniyetinin 3 bin yıllık eşsiz mirasını günümüze taşıyor. Anadolu’da kurulan uygarlıkların en önemlilerinden biri olan Hititler, anıtsal mimarinin de kurucusu olarak kabul edilirler.

Bu bağlamda DAP Yapı da, her bir projesinde, dünya şehri İstanbul özelinde ülkemiz için anıt değeri taşıyan, konsept formlara sahip özgün mimarili binalar tasarlamaktadır.

Dap Vazo Kule hakkında tüm detaylar için tıklayın!

Dap Yapı Vazo Kule Evleri 19 katlı ve 22 katlı 3 blok olarak yükseliyor. Dap Vazo Kule projesinde ayrıca 11 adet dükkan ve 99 adet ofis yer alıyor. Otel konseptinin en seçkin projesi olan Vazo Kule'yi dünyanın en büyük otel zincirlerinden Rotana işletiyor.

289 adet daire, 11 adet dükkan ve 99 adet ofisin yer aldığı Dap Vazo Kule 150 milyon liralık yatırım bedeli ile yükselen projede 1+0, 1+1, 2+1 daire tipleri bulunuyor.

DAP YAPI VAZO KULE FİYATLAR VE SOSYAL ALANLAR

179 bin lira lansman fiyatıyla  Dap Vazo Kule banka kredisine uygun olarak satışa sunuluyor.

Dap Vazo Kule projesinde spor adası, yarış pisti, kumsal, hobi adası da bulunuyor.

DAP YAPI VAZO KULE ULAŞIM

Kadıköy, Bağdat Caddesi, havalimanı, TEM ve E-5 bağlantı yolları, sahil yolu, marina, metro gibi kara, hava, deniz ve raylı ulaşım hatlarına olan yakınlık.