Konut Haberleri
30 Mayıs 2016 12:43 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 04:23

Cunda'ya Gönül Köprüsü geliyor

Tarihi ve turistik Cunda Adası'na halkın Gönül Köprüsü diye isimlendirdiği taş köprü yapımına 4 Haziran'da başlanıyor...

Cunda'ya Gönül Köprüsü geliyor
Cunda'ya köprü yapılıyor... Balıkesir ve Bursa Büyükşehir belediyeleri öncülüğünde düzenlenen "Sağlıklı Kentler Birliği" tarafından hazırlanan "Fiziksel Aktivite ve Aktif Yaşam" konusunun ele alındığı konferans Ayvalık'ta gerçekleştirildi.

Program çerçevesinde düzenlenen Ayvalık gezisine katılan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, Ayvalık için hazırladıkları en önemli projelerden biri olan Cunda Köprüsü projesinde temelin, 4 Haziran Cumartesi günü atılacağının müjdeledi.

Ayvalık halkının "gönül köprüsü" ismini verdiği bölgede yapılacak köprünün internet aracılığıyla yaptıkları anket sonrasında modelinin belirlendiğini anlatan Uğur, "Gönül yolu üzerinde planladığımız köprü için üç ayrı projeyi, 'Ayvalık köprüsünü seçiyor' başlıklı anket ile internet üzerinden Ayvalık halkının beğenisine sunulduğunu açıkladı.

Anketin sonunda halkımız 3. alternatif olan Taş Köprü'yü istedi. Biz de işin ihalesini yaptık. İhaleyi kazanan şirketin köprü için şantiyesini kurmasına yardımcı olduk. İnşallah cumartesi günü köprünün temelini atarak 'Bismillah' diyeceğiz" açıklamasını yaptı.
ETİKETLER
#cunda #cunda köprü