Konut Haberleri
24 Mar 2017 11:30 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 05:04

Cunda Köprüsü'nün büyük bir bölümü tamamlandı

Balıkesir Ayvalık'ta bulunan Cunda Adası, düğün organizasyonlarının gözde mekanı olarak adını duyurdu... Balıkesir Belediyesi tarafından Cunda Adası'na yapılan köprünün ise büyük bir kısmı tamamlandı...

Cunda Köprüsü'nün büyük bir bölümü tamamlandı
Özellikle ünlülerin düğün mekanı olarak tercih ettiği Cunda Adası, Kenan İmirzalıoğlu ve Sinem Kobal'ın muhteşem düğünüyle dah da ünlendi. 

Doğa güzelliğiyle de dikkat çeken bu mekana geçtiğimiz günlerde köprü yapılacağı belirtilmişti. Ayvalık, Balıkesir'de bulunan Cunda Adası'na köprü yapımına başlandı. 

Balıkesir Büyükşehir Belediyesi tarafından "350 fore kazık" üzerine inşa ettirilen Cunda Köprüsü'nde çalışmalar sürüyor.

Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, "Köprünün Lale Adası bölümünde yeni bir kanalizasyon terfi merkezi yapıyoruz'' dedi ve ekledi :''Tabi ki mevcut hatları yeni hatlara bağlamak için mutlaka terfi istasyonunun olması lazım. Sular kesilmeden, kanalizasyon hattında herhangi bir aksaklık yaşanmadan bu çalışmaları tamamlamak istiyoruz. Bu yüzden köprünün hizmete girmesi biraz gecikiyor. Ama artık sonuna geldik." 

Cunda Köprüsü projesi kapsamında yat limanlarının da yapılacağını hatırlatan Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, konuşmalarına şöyle devam etti :  "Bunun yanı sıra köprünün alt kısımlarını halka açıp, burada da kafeterya gibi işletmeler konuşlandıracağız. Bunların yanı sıra da hazırladığımız kıyı imar dolgu planlarını da tamamlamaya çalışıyoruz. Ayvalıklılar merak etmesin. Ayvalık'ı dünyanın gıpta ile izlediği bir turizm merkezi haline getireceğiz''.