Dekorasyon
05 Eki 2015 16:14 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:31

Creavit'in yeni ürünü Colon!

Creavit’in yaşamın kaynağı sudan ilham alarak tasarladığı Colon; seramiğin gücünü suyun akışkanlığı ile buluşturarak banyolara tarzını yansıtmak isteyenlere ideal bir çözüm önerisi oluyor.

Creavit'in yeni ürünü Colon!
 
Hızla değişen dünyada gelişen farklı alışkanlıklar ve zevkler, banyolarda da kendisini gösteriyor. Creavit’in zarif yorumuyla şekillenen Colon; şık, modern ve fonksiyonel çizgileri göz alıcı mekânlarla buluşturuyor. Yıllardır seramiği aşkla şekillendirip farklı bir ruha büründüren Creavit; hayatın pozitif enerjisini Colon’un estetik tasarımıyla yeniden yorumlayarak birbirinden farklı banyolara mutluluğu yansıtıyor.
 
Özgün ve aykırı tasarımıyla hayatında ve banyosunda farklılık arayanlara seslenen Creavit Colon lavabo; beyaz, siyah ve kırmızıdan oluşan ışıltılı ve canlı 3 renk seçeneği, her mekâna uyabilen ölçüleriyle birbirinden farklı banyolar yaratmanıza olanak sağlarken, suyun yumuşak dokunuşunu banyosunda hissetmek isteyenlerin de tercihi oluyor.
 
Mükemmel tasarımıyla zamanın ruhunu yakalayan Colon; tarzını banyosuna yansıtmak isteyenlere şık bir yaşam önerisi olurken, işlevsel detaylarıyla da hayatı kolaylaştırıyor.