Dekorasyon
07 Eyl 2015 14:48 Son Güncelleme: 10 Oca 2019 03:20

Banyoların Ay Işığı Creavit Moon!

Seramiği ustalıkla işleyerek şekillendiren Creavit; hayatı kolaylaştıran incelikli detayları ürünlerinde kullanarak, banyoları zenginleştirmeye devam ediyor.

Banyoların Ay Işığı Creavit Moon!
Ay ışığından esinlenilerek tasarlanan Moon, yumuşak çizgileriyle zarif banyolara ışıltı katmayı ihmal etmiyor.

Yaşanılan mekânlara özgün ve kaliteli banyo ürünleri tasarlayan Creavit; set üstü lavabo, asma klozet ve amortisörlü klozet kapağından oluşan Moon ile beyazın hayranlık uyandıran sadeliği ve asilliğini keyifle buluşturarak banyosunda bütünlük arayanların ilk tercihi oluyor.

Creavit; yalın hatlara sahip Moon ile estetiği ve dinamizmi yeniden yorumlarken, şıklığı sadelikle harmanlayarak ayrıcalıklı mekânlarda hayata dokunuyor. Hızla değişen ve gelişen dünyada mekânlar, zevkler ve ihtiyaçlar farklı olsa da Moon’un içinizi ısıtan ışıltısı kullanıcılarını mutlu etmeye devam ediyor.

Temelleri 1960’larda Zonguldak’da atılan Çanakcılar Şirketler Grubu bünyesinde yer alan Creavit, tüketicilerine sunduğu kalite ve ürün standardını hem Türkiye’nin hem de dünyanın pek çok ülkesine ulaştırıyor. Yenilikçi bir bakış açısını benimseyen Creavit, ürünlerini uzun ömürlü ve dayanıklı olarak tasarlamanın yanı sıra, üretim sürecinde ve pazarlama aşamasında müşteri memnuniyetini ön planda tutan bir anlayışla çalışıyor. Ödüllü armatürleriyle banyolara değer kazandırma misyonunda yeni bir başarıya imza atan Creavit, ‘banyo bu tarafta’ sloganıyla özel banyolar tasarlamayı sürdürecek.